Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKAZAO MU PODRŠKU

Tomislav Josić sastao se s ministrom Tomom Medvedom i Mirom Buljem

Tomislav Josić, Miro Bulj i Tomo Medved
Foto: Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara
18.03.2016.
u 11:30

U Stožeru kažu da je Josić u prijateljskom razgovoru joj jednom iskazao podršku brigadnom generalu Medvedu

Predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić održao je sastanak s novoimenovanim ministrom branitelja Tomom Medvedom i saborskim zastupnikom Mosta Mirom Buljem, priopćio je danas Stožer.

U Stožeru kažu da je Josić u prijateljskom razgovoru joj jednom iskazao podršku brigadnom generalu Medvedu.

– Prigoda prijateljskog sastanka je iskorištena i radno, pa je Josić još jednom ministru brifirao svu problematiku Vukovara te probleme društvene situacije iz perspektive dragovoljaca Domovinskog rata.  Ministru je ponudio i niz rješenja koncipiranih u dvanaest strateških ciljeva SOHV te kroz nekoliko inicijativa SOHV – priopćio je Stožer.

>> Tomo Medved otkrio prve poteze ako ga Sabor potvrdi za ministra branitelja

>> Tomo je tri puta ranjen, ali smrt brata Milana nije prebolio

Komentara 26

MI
Mimizo
12:07 18.03.2016.

to su naši domoljubi i branitelji svaka im čast što imamo našu HRVATSKU

DO
domoljubxy
12:56 18.03.2016.

Tako treba treba ispitati tko to sve u Vukovaru i okolici radi u Policiji i upravi to treba poćistiti jer znam da je jako puno aboliranih ćetnika tamo koji trebau biti smjenjeni to je rak rana za Hrvatsku to treba pod hitno riješiti i pozivam bujanca da to sve javno prikaže

MI
Mirnadob
12:31 18.03.2016.

Lijepo da se branitelji ponovo ujedinjuju,jer udbocetnici su ih razjedinili,a neki "branitelji su se polakomili za vlastitu promociju. Sad ce valjda bit i onih 150 000 laznih branitelja raz otkriveno?inace nije napravljeno NISTA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije