Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantij

Tomislav Glušić: Nisam uhićen ni osumnjičen za nerede na stadionu

dinamo, neredi (1)
Goran Stanzl/Pixsell
07.05.2010.
u 14:34

– Na toj utakmici nisam ni bio na sjevernoj tribini nego na istočnoj što se jasno vidjelo na kamerama. Zato sam i oslobođen – govori Petrinjac, ljutit na policijsku i medijsku hajku na sve navijače.

Tomislav Glušić, vođa BBB-a, poznat kao Petrinjac, oštro je demantirao vijest da je uhićen u srijedu.

– Niti sam uhićen, niti osumnjičen. Došao sam na obavijesni razgovor i pušten. Nisam ni bio na sjevernoj tribini za nereda jer sam se odmah na početku prebacio na istočnu tribinu gdje sam skupio donacije za koreografiju u povodu 13. svibnja i odmah se uputio u udrugu – kaže Glušić.

Što se tiče njegovih kaznenih prijava, kaže da je pravomoćno oslobođen svih optužbi jer je videonadzorom dokazano da je od mjesta događaja bio udaljen sto metara. Te je prijave, nastavlja, zaradio 1999. godine, na utakmici Dinamo - Hajduk u Maksimiru, kada policija po, kaže, istom scenariju kao ove subote, upala na sjevernu tribinu radi baklji, odnosno pjesme “Ima jedan čovjek čudan, ime mu je Franjo Tuđman”.

– Na toj utakmici nisam ni bio na sjevernoj tribini nego na istočnoj što se jasno vidjelo na kamerama. Zato sam i oslobođen – govori Petrinjac, ljutit na policijsku i medijsku hajku na sve navijače.

– Sve nas optužuju, kaže, bez ikakvih dokaza! Mi smo legalisti, ako je netko kriv, neka odgovara, ali ovo što se sada radi je sramotno – zaključuje.

Komentara 9

BL
Bljakonja
17:02 07.05.2010.

Da, baš tako! BBB su miroljubiva skupina, koja kruži ZG koncertnim dvoranama i kazalištima, diskretno aplaudirajući prvacima kazališnih dasaka...tu i tamo kliknuvši \"Bravo\"... Ma treba na njih laku konjicu, i to one tamne dorate, da ih skopitare kak\' i zaslužuju...uu svakoj prilici kad su raspoloženi za krvavi party.

GL
glumac
18:51 07.05.2010.

zar država se treba ispričavati kad provodi zakon?

DU
Deleted user
16:06 07.05.2010.

naravno da policija optužuje bezveze. Sva ta sranja nikako ne bi trebalo povezvati sa BBB nego sa nekim fantomskim skupinama se iznenada pojavljuju iz magle i nakon što naprave neko sranje ispare kao da nikada nisu niti postojali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije