Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarsko-srijemska županija

Tomislav Džanak (HSP AS): 'Naš kandidat je Kolinda Grabar Kitarović'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
27.09.2014.
u 14:20

Naša stranka je četvrta politička opcija u Hrvatskoj, što nam svima daje jedan zamašnjak da nastavimo dalje i da budemo još jači, rekao je Džanak

- Završili smo izbore za Europarlament gdje je naša predsjednica Ruža Tomašić postigla odlične rezultate. Sada nam idu izbori za predsjednika Hrvatske i ne smijemo dozvoliti da se naše podružnice opuste, nego moramo krenuti dalje.

Naš kandidat je Kolinda Grabar Kitarović, kako smo uspjeli za Europarlament, vjerujem da ćemo uspjeti i za predsjedničke izbore. Naš tajnik, Pero Ćorić koji je trebao biti na ovom skupu u Vinkovcima, nije nazočan, jer je u Zagrebu u svojstvu zamjenika glavnog voditelja za izbore Kolinde Grabar Kitarović, tako da imamo odgovorne ljude na visokim pozicijama. Naša stranka je četvrta politička opcija u Hrvatskoj, što nam svima daje jedan zamašnjak da nastavimo dalje i da budemo još jači - rekao je Tomislav Džanak, predsjednik Županijskog  vijeća Vukovarsko-srijemske županije HSP dr. Ante Starčević na sjednici održanoj u Vinkovcima.

Ondje je Jasmin Vuković izabran za koordinatora čiji je zadatak u roku od 90 dana srediti stanje u podružnici Otok čijim radom čelništvo nije zadovoljno.

>> HDZ ruši Savez, ima Hrast, još mu fali HDSSB

Komentara 1

CE
centirion
01:25 28.09.2014.

Hrvatska treba promjene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije