Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna požuda Tijelo nađeno u napuštenoj kući u centru Splita, a preplašena prostitutka tvrdi:

Tomislav (80) otkopčao je hlače, krenuo prema meni i - pao mrtav

03.07.2009.
u 21:18

U napuštenoj kući u Ćulića dvorima u središtu grada dok se u srijedu poslijepodne s 30-godišnjom prostitutkom Ivanom B. pripremao za seksualni odnos, umro je 80-godišnji Splićanin Tomislav V.

Na njegovu tijelu nisu primijećeni znakovi koji bi mogli uputiti na zaključak da je umro nasilno, a obdukcija koju je obavio patolog Antonijo Alujević pokazala je da je smrt nastupila zbog zatajenja rada srca. Prije ovoga kobnog, starac je već imao tri srčana udara, što se vidi po ožiljcima koji su nakon njih ostali.

Policija je dobila dojavu kako se u prizemnoj prostoriji u napuštenoj kamenoj kući nalazi mrtvo tijelo starijeg muškarca koji nema lijevu nogu, a da bi doznali više o okolnostima pod kojima je umro, priveli su prostitutku na obavijesni razgovor.

Kazala im je da se s Tomislavom V. srela oko 16 sati te da ga je odvela do kuće u Ćulića dvorima. Pripremali su se za seks, a kad je starac otkopčao hlače, krenuo je dva-tri koraka prema njoj i odjednom se srušio mrtav.

Susjedi su nam kazali kako je djevojka istrčala iz dvorišta i pozvala Hitnu pomoć, ali njezinoj mušteriji više nije bilo pomoći pa su liječnici oko 17 sati jedino mogli utvrditi smrt.

Susjedi su nam ispričali i to da su djevojku i starca viđali zajedno gotovo svaki dan te da im je bilo poprilično smiješno dok su gledali kako mu ona, zbog proteze koju je nosio umjesto noge, pomaže da kroz mali prozor uđe u prostoriju. Kazali su i da ona živi u toj napuštenoj kući te da zbog njezina posla nikada nisu imali ozbiljnijih problema ili nereda u ulici. (ib)


Prostitutka poznata po krađama i drogi

Tijelo Tomislava V. pronađeno je na podu u praznoj prizemnoj prostoriji u napuštenoj kući u središtu grada. Osim madraca na podu, unutra nije bilo više ničega. Kod pokojnika su pronađeni ključevi stana, sunčane naočale i 50 kuna koje je imao spremne da bi djevojci platio uslugu. Prostitutka je policiji kazala da nije sigurna kako se starac zvao, a njegov je identitet potvrdila njegova kći. Ivanu B. splitska policija poznaje otprije uglavnom po narušavanju reda i mira, a prijavljivali su je i zbog zloporabe opojnih droga, krađa i teških krađa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije