Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obratit će se hho-u

Tomašić: Žalosno je da branitelj iz zatvora dokazuje nevinost

ruža tomašić,pero ćorić
Duško Mirković/PIXSELL
24.01.2012.
u 10:55

Čelnica HSP-a dr. Ante Starčević posjetila je Dragu Bošnjaka, osumnjičenika za ratni zločin u Sisku, koji štrajka glađu

Čelnica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić i glavni tajnik stranke Pero Ćorić u osječkom su zatvoru jutros posjetili Dragu Bošnjaka, osumnjičenog za ratni zločin u Sisku 1991. i 1992. godine. Bošnjak, inače, od 22. prosinca štrajka glađu, ogorčen što ga se ne pušta da se brani sa slobode.

– Žalosno je da jedan hrvatski branitelj mora sjediti u zatvoru i iz zatvora dokazivati svoju nevinost. U normalnom svijetu čovjek je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv. Jedan branitelj koji je dao sve za Hrvatsku sada čami ovdje. Obratit ću se Hrvatskom helsinškom odboru jer čudo mi je da kad na neku kuću bace kamen, oni su već tamo, a kad je riječ o jednom branitelju, nitko nije pokazao interes – istaknula je Tomašić pred osječkim zatvorom.

Zatreba li, obratit će se, dodala je, i izvan granica Hrvatske.

– Možda ovi izvan Hrvatske imaju više razumijevanja za branitelje nego oni koji su na vlasti i kojima su ti branitelji omogućili da sjede tamo gdje jesu sada – kazala je.

Komentara 87

BB
brle brkić
11:09 24.01.2012.

Kad se branitelj brani sa slobode puno priča a to prenose mediji a to nevole svačije uši da čuju.

RA
Rambo,
11:24 24.01.2012.

Ruža ..juče nije glasala za.....\"normalni svijet\".....a dans se poziva na njega . kaj je njoj u tikvi....slama ????

OB
-obrisani-
14:36 24.01.2012.

. .hrvatska nikada neće biti država srpskog naroda...Hrvatska je drzava Hrvatskog naroda sa Domovnicom . ..sto je tu sporno...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije