Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europarlamentarka
Povratak na članak

Tomašić: sankcije EK protiv Hrvatske bespredmetne su i služe zastrašivanju

"Od Komisije tražim kvalitetnu promjenu migracijske politike i politike azila kako bi one odgovarale mogućnostima država članica i volji građana EU umjesto ustrajanja na dosljednom provođenju dosadašnjih politika koje su jedan od glavnih katalizatora migrantskog vala s kojim se već mjesecima suočavamo", ističe Tomašić u priopćenju.

Komentari 15

MO
mobitel20
15:39 10.12.2015.

SDrP jedva ceka sankcije (kojih nece biti) za vlastitu pogreske, da bi se lazno predstavio kao borac za HR. Mimicina prica za naivce. Ali njih ne nedostaje...

VL
MA
Manolo46
17:26 10.12.2015.

Nema tu puno mudrosti, Europska komisija je nakon lex-perković po drugi puta uhvatila vladajuće komuniste u laži i to je sva priča!

VL
Avatar zong
zong
16:14 10.12.2015.

Koga vi tražite mišljenje o jednoj tako ozbiljnoj temi...

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:20 10.12.2015.

zena je u pravu.izbjeglice iz bivse jugoslavije su sve vracene kuci nakon zavrsetka rata.jednostavno nisi mogao ostat jer nisi dobio produzetak vize(duldunga).sad ovo sto europska komisija radi je stetno i vrlo opasno za gradane eu.bilo tko dobije azil taj ostaje za stalno i nevraca se u svoju domovinu tj. automatski je steko pravo na spajanje obitelji. znaci ako ih dode milijun za ocekivat ih je 4milijuna.DALI NAMA TO TREBA?????????????????????

VL
SA
sampras
16:18 10.12.2015.

od EU država kriva je Njemačka i samo Njemačka. Nijemce treba trpati Arapima dok i asfalt ne zavonja na loj. sve kako su zaslužili.

VL
OB
ObrenM
18:40 10.12.2015.

Slusati nedosljednu ocvalu babu je degutantno,osobito nakon pljuvanja po EU,a kasnije vidjeti njenu bjesomucnu borbu za skupu europsku fotelju.

VL
OB
ObrenM
18:40 10.12.2015.

Slusati nedosljednu ocvalu babu je degutantno,osobito nakon pljuvanja po EU,a kasnije vidjeti njenu bjesomucnu borbu za skupu europsku fotelju.

VL
PA
pukovnik.aureliano
19:10 10.12.2015.

problem je u tome što cijelu EU kontroliraju bankarske elite koje diktiraju politiku rastakanja nacije, religije, tradicije, dok u isto vrijeme govore da su različitosti dobre i da trebamo prihvatiti strane nacije, kulture i njihove običaje .... ako su različitosti tako dobre, zašto se onda zatiru različitosti unutar Unije ?

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
01:22 11.12.2015.

Bravo Ruzo skresi ti njima EU da znadu s Kim imaju posla imaj ozbiljan Obraz I cvrste naravi Spremno za obracun sa EU Birokratima koji manipuliraju sa EU za svoje Interese .Ruzo nestani samo naprijed Narod ce se probuditi kad vide Zenu koja ima Muda za obracun.U boje za Narod svoj.Ruzo Ruzo Ruzo !

VL
BA
barkod
16:18 10.12.2015.

Ruža se konačno oglasila, dugo je nismo čuli. Dobro zbori kao i do sada mnogo puta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.