Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazat će račune

Tomašić o optužbama: Nisam uzela ni lipe stranačkog novca

Ruža Tomašić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
25.11.2014.
u 15:48

Europarlamentarka je odgovorila na optužbe bivšeg stranačkog kolege Pere Ćorića

Ruža Tomašić odbacila je optužbe za financijske malverzacije za koje je proteklih dana proziva bivši stranački kolega Pero Ćorić, glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević. Ćorić tvrdi da je u vrijeme dok je europarlamentarka bila na čelu stranke, piše Tportal, oko 600.000 kuna stranačkog novca potrošeno netransparentno i nenamjenski.

Ružu Tomašić i Denisa Bevandu optužuje da su u 2013. potrošili 198.000 kuna stranačkog novca, a da nisu priložili račune o kojoj je namjeni bilo riječ, a potrošnju 400.000 kuna u ovoj godini navodno su pravdali putovanjima, parkinzima i prženim lignjama.

– Nikad, nikad, nikad nisam podignula ni lipu stranačkoga novca – kazala je Tomašić i dodala da će medijima ubrzo poslati na uvid sve račune. Za Ćorića je kazala da ne govori istinu.

Više pročitajte ovdje.

>>Ćorić: Ruža Tomašić, mora objasniti na što se trošio stranački novac

>>Denis Bevanda: Ćorićeve optužbe su smjehotresne

Komentara 11

ŠA
šapiro
16:15 25.11.2014.

Petre, baš si jadan

NA
napitak
18:00 25.11.2014.

Hajde Ružo kod britanaca na instrukcije. Hvala što si mi lagala. Na čelu nove stranke ajme, podpredsjednici nikad ništa ozbiljno nisu radili-školovani da školovaniji ne mogu biti ( ha-ha-ha-ha). Obećala si stručnost, mladost, kvalitetu, a dobili smo nulu. Bolje da si šutila i ostavila nas na miru. Ako je ovo istina što ste ti i Bevanda radili, a i Pero treba vas....

Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
07:30 26.11.2014.

Vesela je spoznaja kako 90% clanova nije znalo u kakvom se tutacu tajnik vozika po bespucima Ljepe nase. Sto reci o tajniku i njegovoj bijesnoj pili od puno konja i cetri kruga na poklopcu motora. Takvom covjeku dati moc za mjesec dana vozio bi se u sluzbenom Ferariju. Nadam se da cemo saznati tko se je sve vozikao s njim. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije