Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori 2020.
Povratak na članak

Tomašević: Vrijeme je da Dalmacija prestane biti utvrda HDZ-a

Tomašević je nastavio kako novi koncept razvoja za Dalmaciju neće biti monokultura turizma koja se uruši u krizama, nego će se temeljiti na zelenoj reindustrijalizaciji, kvalitetnim radnim mjestima, tako da mladi ne odlaze iz Dalmacije i Hrvatske.

Komentari 5

AO
ante.oreskovic75
08:26 22.06.2020.

Čovječe gdje si bio do sada?!?Sa tom pameti i brojnim grupama takovih kao ti ,koje se same nazivaju strankama,napravio bi čuda!Sada ih istina isto praviš,daju ti mogućnost da se slikaš i bulazniš!Za utjehu tu je i gospodin blaupunkt,gospođa Anka partizanska i slični tebi,samo naprijed,velik je svijet!?!?!?

VL
LL
lijepa_li si
16:48 21.06.2020.

kad će doći vrijeme za kvarner i istru..

VL
MA
MarasG
11:24 22.06.2020.

vrijeme je da ti i slicni tebi spustite se na zemlju jer i to je za vas vrlo visoki nivo.

VL
Avatar Antikomunist
Antikomunist
22:38 21.06.2020.

Lezilebović nis koristi

VL
DA
danijelrukavina4
15:50 21.06.2020.

Može li mi netko objasniti kako se može dogoditi da na izbore može izaći čovjek za kojeg se zna da je ostavio državi dug od poreza u milijunskom iznosu. Isto tako, sa druge strane, ima imovine u ogromnoj vrijednosti. Da li ne vrijedi pravilo da čovjek koji se natječe na izborima, ne smije imati poreznog duga prema državi. Moje je mišljenje, ako propis vrijedi za poduzeća koja se natječu za neki javni posao, da moraju u natječajnoj dokumentaciji priložiti i potvrdu da nemaju dugova prema državi. Pa zar ne vrijedi i ovdje isto pravilo. Sjećam se, kada smo išli sa firmom u kojoj sam radio na natječaje, veliki je problem bio da dobiješ potvrdu, jer si morao izmiriti sve dugove, a nekad te se izbacivalo sa natječaja, jer je bio prikazan dug od par desetaka kuna. Da se vratimo na osnovno. Koliko vidimo, na "natječaj" za saborskog zastupnika se prijavio i gosp. Kerum sa svojom listom "Građanske stranke". Budući da se zna da je gospodin Kerum ostao od svog "poduzetništva" dužan za porez u milijunskim iznosima, ne razumijem kako isti može biti na listi. I to još kao "nositelj liste". O "poduzetništvu" dotičnog gospodina, mogli smo čitati prije nekoliko godina, kada je ostao dužan velikom broju ljudi, koji su zbog njega i propali, kada mu je "požar" progutao dokumentaciju o poslovanju, kada je javnim novcem financirao svoj privatni interes. Sve to ljudi znaju i čitali smo to po javnim glasilima. Neka mi netko objasni, o čemu se ovdje radi. Gosp. Kerum je otvoren za suradnju - sa svima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.