Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tomašević, Milanović i Plenković kao kraljevi populizma

27.11.2023. u 08:59

Malo će uzeti slijeva, malo zdesna, miksati, samo da dobije nove izbore i još jedan mandat debele hladovine na Pantovčaku

Komentara 16

SP
Spezzi
11:20 27.11.2023.

sva trojica iz iste kace izišli..., a kad se skupe na uski prostor šteta eksponencijalno raste.

SL
slavenZadravec
21:46 27.11.2023.

Možda bi bilo dobro razjasniti što se smatra populizmom. Naime, neki bi rekli da je to stajanje uz narod, neki da je podilaženje narodu dok bi treći rekli kako se radi o govorenju onoga što narod želi čuti dok se radi po svome. SPQR je bio slogan u starom Rimu iako populus nije stvarno odlučivao ni o čemu. Dakle, upućen (informiran) i obrazovan narod je najbolji lijek protiv populizma pa se zato populisti uglavnom obrušavaju na obrazovane i one koji informiraju.

FB
FB
11:37 27.11.2023.

Ovaj me čovjek ubija - jednom je to jugosloven, jednom kvazidesničar, a mislim kako je .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije