Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Todorićeva najava da ide na izbore iz imoćanske je naravi

Čvrsti kao kamen koji ih svuda okružuje mnogi su Imoćani provaljivali kroz siromaštvo u predjele nevjerojatnih uspjeha i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Vjerujem da će se Ivica Todorić opet uspraviti, ako ne za svog života onda sigurno u svojim potomcima

Komentari 19

DA
danijelrukavina4
12:32 23.11.2018.

Gospodin Ivkošić, koliko vi imate do mirovine ? Ovakvih "proroka" sam se naslušao.

VL
DU
Deleted user
15:17 23.11.2018.

..neka krade i mulja..nas je nije tudji..zvuci poznato..je li milane.

VL
BA
bariša
18:25 23.11.2018.

Ivica Todorić kao ni njegov djed ni otac nemaju se pohvaliti da su ikad išta učinili dobra za Hrvatsku.Izuzetak je jedan njegov stric koji je bio veliki stručnjak.Pa taj Ivkošićev Ivica ne zna ni jednu hrvatsku riječ izgovoriti.Djed mu jee bio na sprovodu A.Karađorđeviću,a otac član SKH.

VL
DU
Deleted user
16:18 23.11.2018.

Prevedeno : "Ako je imoćanin, onda ne može biti nikako lopov!"

VL
PR
pritiskovic
15:07 23.11.2018.

Ako je imoćanski svakako nije pošteno,već tipično kikaški kakvi već jeste.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
18:53 23.11.2018.

Pa čak i Ivkošićev i Todorovićev rođo, koji čuva par ovčica u imotskom kamenjaru, zna da se ne možeš kandidirati ni za predsjednika Mjesnog odbora ako se protiv tebe vodi sudski postupak ili si pravomoćno osuđen. Kamenjarske li "inteligencije" i besplatnog pi-ara, jel?

VL
KS
Ksantipa
07:33 24.11.2018.

Todorić je uspravan, samo čeka razvoj situacije, pa da postupi na najbolji i efektiniji način. Puno on toga zna i ima dokumentirano. Mnoge je stvorio, održao i obdržao, u i pri vlasti, diljem Lijepe naše.

VL
Avatar Observer
Observer
20:18 23.11.2018.

U Hrvatskoj se uspjesni poduzetnici proglasuju lopovima a gubitnicki uhljebi postaju uspjesni politicari !

VL
MR
MrkiMedo
11:32 23.11.2018.

Gospodine Ivkosicu, pisete: ...'iz zatvora se vratio na ništa, na pustoš u koju je pao..'. I ja bi se rado vratio na takvu 'pustos': Kulmerove dvore i racune u inozemstvu koji samo sto ne puknu 'od debljine'. A covjek se smije, jer zna da nece docekati presudu i da ce sudjenje trajati barem 10-15 godina.

VL
SS
sokac sa drave
12:52 23.11.2018.

Ivkosicu ti kao Imocanin imas pravo braniti tvoga rodiju ali ujedno imas i obvezu ga podsjetiti da objasni detaljnije svoju blogove upucene vladi RH.Neka nam objasni gdje su na Papuku,Psunju,Krndiji i jos nekim planinama podzemna skladista velicine nogometnog igralista na dva kata gdje nasi za lovu pohranjuju atomski otpad i z prijateljske Europe.Posto je zasutio znaci da se je po dogovoru sa lopinama vratio i da suti i nista od robije.Mi mislili da ce on svecano otvoriti goli otok sa Sanaderom,Vidosevicem i jos pokojim lopovom kad ono nista.Cinjenica je da Slavonke umiru kao nikada od karcinoma dojke i maternice.

VL
Avatar IvanR
IvanR
06:04 24.11.2018.

Narav tih "uspješnih" se vidi u demografskoj slici. Uspješniji su u tome od Miloševića.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:24 23.11.2018.

Todorićeva najava da ide na izbore iz imoćanske je naravi jer domoljubno odabrani pravi hrvatski ljudi se vole natjecati kada imaju Hrvatsku, Mercedes, vilu i jahtu.

VL
DO
Dolinski
15:48 23.11.2018.

Imoćani i bilo koji drugi moraju prvo na licu mjesta (u Imotskom) pokazati taj uspjeh, jel se tamo otvaraju tvornice?, jel se rađaju djeca, jel buja privatno poduzetništvo - ništa - sve osrednje kao i u ostatku Hrvatske čast izuzecima (u koje Imotski usudio bih se reć ipak ne spada)

VL
DU
Deleted user
12:24 23.11.2018.

Nemoj ga branit Ivkosicu.Sto je ikad IMACKI ima od svojih "sinov"? A?Od Vlade Gotovca,Antuna Vrdoljaka,Markice Rebica,Milana Kujundzica,Ivice Todorica,Marinka Bobana? Nikad nista.Upropastili su sve sto se dalo upropastit.Doveli su Imotski do prosjackog stapa,do onog zida placa na Autobusnom.Da nam nije Meinzaa i Frankfurta am Mein opet bi torbe nosali. Todoric je drustveno-politicki mrtav,bas zato sto iza sebe nema narod, svoj kraj,svoje ljude.On nikad nikog nije zaduzio, kao sto radi Milan Bandic. Bandicu su svi duzni. Jer zemljaka se nikad ne odbija Ivkosiu.Todoric ce zbog svog plana da udje u politiku tek sad da nastrada. Sitit cemo se Ćaće.Nitko ga nije dirao dok se nije odlucio vratit u politiku.

VL
AR
armida
17:29 23.11.2018.

Kao prvo,Todorić sigurno ne bi otvorio tvornicu mudanata u Imotskom,jer dok dođe pamuk iz Indije,cijena mudanata skače 3 puta.Kao drugo,prevario se u Rusima,jer nije slušao onu imotsku "lažu Rusi,jebli svoju majku,nije misec ni vidio lajku",Kao treće,i Tito je bio u zatvoru pa je opet postao predsjednikom države.i konačno,Imotski ne ide dalje,jer ima vlast koja ga ne voli,niti je iz Imotskog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.