Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gospodine predsjedniče Vlade...'
Povratak na članak

Todorić u najnovijoj objavi poslao poruku Andreju Plenkoviću

U najnovijoj objavi na blogu Ivica Todorić je poručio premijeru Andreju Plenkoviću da "Ramljak i Dalić vrlo dobro poznaju Knighthead".

Komentari 21

DU
Deleted user
18:09 11.10.2017.

Još će se ovdje svašta istjerati.Ne pravdam Todorića,ali realno gledano nemože sam on biti kriv.Tolike novci nestali i da nitko nije zna,ma daj.Izgleda da se sad svi posipaju pepelom,od Banaka,Dobavljača,Vlade,a kad je odgovaralo svi zajedno igrali isto kolo.

VL
GL
Glog
17:32 11.10.2017.

Da je Todo bio u pravu, nikada ne bi podpisao i na TV opusteno predao Agrokor drugom upravitelju. Da sam ja vlada , na njegove blogove nebih odgovarjala. Revizija je objavljena i neka on demantira stavke

VL
US
USA
17:06 11.10.2017.

Ma da je sve ovo sto El Padron govori i istina on nikako da odgovori na kljucne stvari. Kako je mislio vratiti 53 milijarde kn duga koje nisu napravili ni Ramljak ni Dalicka. Kako je mislio od tog duga isplatiti u zakonskom roku od 60 dana svoje dobavljace. Kako objasnjava kriva knjizenja npr. milijardu kuna Adrisovog kredita koje nije prikazao kao kredit vec prebacio u kapital poduzeca. Kako.je Moody snizio kreditni rejting na nivo smeca i kako tada nista nije prigovarao. Kako je mislio prije Lex Agrokora isplatiti place kad je na racunu imao 360 mil kuna. Sto kaze na interview veleposlanika Azimova koji ga je direktno optuzio za probleme. Ima pitanja koliko hoces. Ali neumitan ti je kraj. To ti je kazna za sve upropastene zivote i cireve na zeludcima koje su dobili dobavljaci i upropastene male i velike firme koje su sa tobom suradjivale. Nisi vrijedan ni da te covjek pljune.

VL
DI
Dingač
17:19 11.10.2017.

iza Todorića su jugokomunistički mafijaši iz sdp-a i hdz-a. njemu ne smije faliti dlaka s glave. da nije tako za puno manje novca obični banditi bi sredili ovog lopova. sve ove navodne svađe preko medija su zato da razmekšaju javnostt dok se prašina ne slegne. a onda će se pojaviti novi jugokomunistički lopov koji bude potpuno odvuko pozornost sa Todorića i njegove mafije.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
16:40 11.10.2017.

Kaj je bandit još na slobodi? U ona, drugovima omiljena vremena razbojnika Broza, takvog bi "pojela noć".

VL
ZE
Zelen
17:12 11.10.2017.

Todoriću sakri se u mišiju rupu... ima ih dosta u Šestinama

VL
Avatar mama mia
mama mia
18:09 11.10.2017.

Na arogantni šta kažeš na ovo jel' i u tebe kao kod većine HDZ-ovaca ništa nisam čuo ništa nisam znao

VL
Avatar MK
MK
17:15 11.10.2017.

Ako je rupa velika kao što tvrde Ramljak i Dalić, zašto bi Todorić onda za spas trazio samo 2,3 milijarde? Onako naivno, ili Todorić nije znao stvarno stanje ili rupa nije tolika (i jedno i drugo mu ide u prilog)... Ili ima netko manje naivni odgovor na to?

VL
DI
Dingač
16:46 11.10.2017.

todorić nikad nije bio gazda ni kapitalista. on je opljačkao AKCIONERI, dioničare, zaposlenike, dobavljače i sve hrvate. pokušao je prodati hrvatsku zemlju i vodu kao da je to njegova dedovina. sad u navodnoj ljutini dalićka kaže da je agrokor njegova privatna firma... on je kao direktor jedne trgovinice dizao kredite i jamčio banci hrvatskom imovinom a naša vlada to neizravno potvrđuje. ovo je udružena jugokomunistička mafija protiv hrvatske države. vidjet ćete da će nas preko agrokora opljačkati još gore nego preko Ine. ako je vanja vratio opljačkano i završio u zatvor vratiće i ante. nitko se ne boji naroda koji traži spas u strane zemlje. Nijemci bi svoje lopove žive zapalili u njihovim vilama.

VL
DU
Deleted user
17:12 11.10.2017.

Todoric je ovdje u pravu, sto se tice ovoga on je u pravu. Kako je nastao to nije tema.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:54 11.10.2017.

Anemicni i matematika dva razlicita pojma. Anemicni ce zavrsiti gore nego Sanader, samo se on nada ce izmuljati neka govna u regionu, i to sve zataskati iza kulisa rata. Oni su opasni prevaranti i nasi gradjani moraju dobro otvoriti oci, posto se oni bave teskim organiziranim kriminalom isto kao 90-ih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.