Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak život

Todorić: Teško živim, prijatelji mi olakšavaju život

Ivica Todorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.02.2019.
u 15:47

Ivica Todorić ugostio je u svome dvorskom domu ekipu sa slovenske RTV.

Dvorac na Šestinama već duže vrijeme rezerviran je za obitelj Todorić. U svoj nemali dom odlučio je primiti televizijsku ekipu iz Slovenije i s njima prokomentirati kupovinu Mercatora od strane posrnulog Agrokora kao i svoje viđenje propasti istog.

Odmah na početku naglasio je da nitko ne voli Mercator kao on te iskreno vjeruje da je preuzimanje Mercatora bilo uspješno za tu slovensku tvrtku čime joj je dao temelje za budući razvoj. 

Na pitanje misli li da bi Agrokor preživio da nije kupio Mercator odgovara da - Svi stalno govore o nekakvim dugovima, ali Agrokor nikad nije imao velike dugove. Mislim, bili su veliki, ali nisu bili neizdrživi

GALERIJA Zavirite u raskošne Kulmerove dvore

Ivica Todorić Ivica Todorić
1/28

Smatra da je najveću hrvatsku kompaniju uništila politika, a ne loša ekonomska politika.

Na pitanja o životu nakon bijega u London i povratka u Hrvatska govori - Nije mi lako, ovisan sam o pomoći prijatelja - dodavši da su mu upravo oni pomogli skupiti jamčevinu. Govori da ima troškove s kojima nije lako živjeti.

Iako živi u dvorcu od 55 000 kvadratnih metara opravdava se da - Posjed dijele četiri obitelji. Ovo je moja jedina nekretnina. Moj dio vrijedi oko šest milijuna eura. Ne kažem da to nije puno, ali bio sam najbogatiji čovjek na području gdje živi 200 milijuna ljudi -

Za pitanje pozadine sudskih postupaka odgovorio je da premijer i hrvatska vlada stoje iza toga. Najavio je i ulazak u politiku.

- Osnovat ćemo novu stranku. Vjerujem da ćemo pobijediti i osvojiti parlamentarnu većinu -

U pet dana Todorić sakupio milijun eura i izlazi iz Remetinca

 

 

Komentara 34

DI
Diesel
16:06 01.02.2019.

On je sam sebe uvjerio u svoj film i redovno ga pusta?

Avatar navijač
navijač
16:01 01.02.2019.

Kakav gad.

TM
trade_mark
16:12 01.02.2019.

e moj ivice, nisi jedini, svima je teško i svi teško živimo. ti bar imaš frendove s lovom. a možeš li tek zamisliti kako je onima čiji frendovi nemaju love?! ajde, samo polako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije