Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije otvaranja bloga
Povratak na članak

Todorić se u Beogradu navodno sastajao s medijskim i poslovnim savjetnicima

Navodno je na sastancima u Beogradu razgovarao s nizom hrvatskih, srpskih i britanskih medijskih i poslovnih savjetnika, od kojih je želio doznati što misle o njegovoj poziciji i planiranom istupu putem objava svojoj na web-stranici.

Komentari 18

AR
Artukovic
10:12 26.09.2017.

Trazi Todoric mjesto na koje ce pobijec sada kad se podignu optuznice.Pa nije on glup.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
12:20 26.09.2017.

svaki udbaš svome jatu leti

VL
WI
wice
11:03 26.09.2017.

Smrdi na rusku mafiju

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:32 26.09.2017.

Sve je doslo na vidik, Todoric je nekadašnji jugo vic, i taj rep sa poslovnim polovina traje sve do današnje demokracije. Sada Plenki proba to sve rasturit i da napravi nesto bolje, živjeli pa vidjeli. Čuo sam da traži politički azil u Beogradu, znaci da su braca u Beogradu koja kontroliraju Agrokor.

VL
LI
liliZG
11:10 26.09.2017.

Ma uopće me ne zanima što priča, daj lovu za pdv i možeš ti miki ići gdje god želiš.

VL
DH
dhus
11:27 26.09.2017.

Sa lovom koju je Todoric dao za Merkator Slovenci su kupili Arbitrazne Suce

VL
DU
Deleted user
09:47 26.09.2017.

Samo treba podsjetiti BG čaršiju na slike Vlaka slobode kad "veseli" (promili?) Todorić i Prka zataknu novčanice za gudala glazbenicima koji su zabavljali elitu. On je uvijek isti, samo vremena i režimi se mijenjaju. Kako podao zna biti, eno tražilicee su velika zlopamtila i njegov rijetki medijski istup u povodu ulaska Lidla na naše tržište i kako je "opatrnuo " dobavljače da tko potpiše s LIdlom, gotov je kod njega (Konzum). Zaključno, jest da je ovo bacakanje ribe izvučene na suho, ali mnogi su stradali i u takvim situacijama...

VL
DU
Deleted user
09:47 26.09.2017.

Vodi se teška medijska bitka. Sad je već očito da i u Todorićevu dimu i te kako ima vatre i da Dalićka i Ramljak neće izići neokrznuti. Plenky će morati žrtvovati neke figure ukoliko želi nastaviti partiju.

VL
Avatar comparator
comparator
10:15 26.09.2017.

Todorić je kao pijun udbaške politike potražio savjete tamo gdje su ga njegovi politički poklonici natjerali . Pitam se jeli Todorić bio instrument stvaranja zajedničkog jugoslavenskog tržišta ? Sve navodi na to i dobro se sjećam kako sam o tome govorio . Kupovina Mercatora je Hrvatsku koštalo silnih novaca i spas slovenskog gospodarstva. Ulazak na tržište Srbije gdje je zapravo preferirana srbijanska poljoprivredna i prerađivačka industrija i gdje je Hrvatska gubila također je pokazatelj politike koju je netko odobrio . Jeli Hrvatska toliko naivna da ne vidi prijetnje koje joj nameće netko sa strane i kad posljedice postanu opasne za opstanak cjelokupnog gospodarstva onda se probude nekakvi političari koji samo zagrebu po površini problema. Opasnost cjelokupne situacije je u tome što Hrvatska ne želi restrukturirati privredu nego preferira državni kapitalizam pod patronatom bivših komunističkih ideologa koje ja zovem udbašima . Ti savjetnici vjerojatno vlade vjerujem su uglavnom bivši premjeri ili njihovi politički sljedbenici koji strukturu hrvatske privrede vide samo u naftnoj industriji ,turizmu i trgovini što nije zaokružen proces za jednu državu kao što je Hrvatska . Naše stanovništvo ne može zadovoljiti intervencionizam politike nego istinska posvećenost resursima koje posjedujemo .

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:00 26.09.2017.

Zašto stalno ističete Marića i Dalićku, a uporno ignorirate prozivanje Bože Petrova i Mosta, koji su isto tako debelo upleteni u ovu pljačku?

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:01 26.09.2017.

Koji Bloger??? do jučer nije znao koje gorivo toči u auto, a danas je znalački komunikator putem Blogera................

VL
KO
konoplja
10:37 26.09.2017.

Svi znamo da HDZ Todoriću dao Agrokor, znamo i da je HDZ štitio Todorića, a sada znamo i da će hrvatski građani platiti cijenu po tko zna koji put. Cirkus se nastavlja, HDZ i dalje krade i uništava!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.