Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Todorić najavio politički angažman: Svoj život poklonio sam domovini Hrvatskoj

Ivica Todorić prvi dan na slobodi
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
05.12.2018.
u 14:22

Republika Hrvatska danas nije zemlja znanja, vladavine prava, nije zemlja koja brine o demografskom statusu, ekonomskom položaju građana niti same države, kaže Todorić u svom priopćenju

Ivica Todorić poslao je priopćenju za medije te najavio svoj politički angažman. Kaže kako se odlučio politički aktivirati kako bi promijenio katastrofalni položaj u kojem se nalazi Hrvatska. Ponovno je prozvao rad Vlade i premijera Andreja Plenkovića.

Todorićevo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

Danas, nakon dvije godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i gospodarski potpuno uništena, devastirana, imamo kaos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, zadnji smo po svim pokazateljima, na samome smo dnu!

Republika Hrvatska danas nije zemlja znanja, vladavine prava, nije zemlja koja brine o demografskom statusu, ekonomskom položaju građana niti same države.

Isto tako, prošle su dvije godine od početka otimačine Agrokora, monstruoznog kriminalnoga projekta neviđenog u povijesti ovoga dijela EU.

Upravo to je najbolji primjer koruptivne antinacionalne vlasti, koja je planski otela budućnost građanima RH i državu bacila na koljena. Sam sam se borio i dalje se borim istinom i činjenicama protiv kriminala koji je proveden nad mojom kompanijom, mojim suradnicima i nada mnom.

Cijeli svoj život poklonio sam mojoj domovini Hrvatskoj, kroz projekt Agrokor, u gradnji moderne, konkurentne industrije koja je na kraju postala najveća u ovom dijelu EU.

Ali kako sada gledam ovu diktaturu kojom upravlja premijer Plenković, kojom nesmiljeno nanosi ogromne štete RH, građanima uništava našu domovinu i njenu budućnost.

UPRAVO ZATO KAKO BIH PROMIJENIO OVAJ KATASTROFALNI POLOŽAJ RH - ODLUČIO SAM SE POLITIČKI AKTIVIRATI!

U RH moramo okupiti sve ljudske potencijale, svakog pojedinca, kako bi na najbolji način iskoristili nacionalna bogatstva - šume, vode, zemljišne površine i naše more, kako bismo na najfunkcionalniji način realizirali nacionalne interese.

Republika Hrvatska se mora pokrenuti i postati zemlja znanja koja poštuje vladavinu prava. Teške, ozbiljne reforme i investicijske cikluse treba pokrenuti doslovno preko noći jer će biti prekasno. Hrvatsku treba pretvoriti u gradilište za budućnost naše djece i svih građana.

Siguran sam da ćemo ovu korupcijsku, nesposobnu, diktatorsku vlast jednostavno izbrisati - kako bi svojoj domovini Hrvatskoj i našoj djeci osigurali bolju budućnost.

S poštovanjem,

Ivica Todorić."

Pogledajte video kako izgledaju Kulmerovi dvori

Komentara 22

Avatar AligatorXO
AligatorXO
14:41 05.12.2018.

Najžalosnije je što on misli da mi padamo na te njegove fore.

AD
adrad
14:33 05.12.2018.

Pa ispunio je i zadnji uvjet za kandidaturu: bio je u zatvoru.

AR
Armagedon
14:31 05.12.2018.

Nemoj srećo nemoj danas...... ili dabogda te voda odnijela......ili ko o čemu ku....a o poštenju....... jadni li smo mi svi skupa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije