Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beogradske Novosti
Povratak na članak

Todorić nadzire trećinu srpskog tržišta

Komentari 11

PA
patuljčica..
10:37 26.11.2014.

I ne samo srpskog nego i hrvatskog i slovenskog ..... a ima svoje krake i u Ukrajini, Poljskoj ......... Prava internacionala na djelu. Inernacionala koja donosi bogatsvo i bolji život.

VL
MM
Mina Marina
10:48 26.11.2014.

Zato su u Todorićevom Konzumu najjeftiniji proizvodi iz Srbije, a u Srbiji su hrvatski proizvodi U Todorićevoj Idei (i Mercatoru) jeftiniji nego u Hrvatskoj!

VL
DO
doktorica
11:12 26.11.2014.

a kad će na red?!

VL
DU
Deleted user
10:49 26.11.2014.

todoric..je olicenje..mirka i slavka..

VL
DU
Deleted user
13:21 26.11.2014.

Razuman čovjek na ovo ne bi reagirao mržnjom prema Todoriću nego zabrinutošću što agencije za zaštiti tržišnog natjecanja ne funkcioniraju jer je država dužna spriječiti monopol. Znači nisu problem poduzetnici već država koja ne funkcionira. Točka.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:58 26.11.2014.

Hrvatska inovativnost u staronovom hrvatskom govoru, te u svakom drugom pogledu je uvjetovala prosperitet Lijepe naše, a garancija je nastavka kretanja u smjeru raja na zemlji. Istina ponekada upotrebljene hrvatske inačice nisu adekvatan pojam za neku pojavu, kao i u ovom slučaju. Izraz da Todorić "nadzire" (ne navodi se da li iz satelita, drona ili nekim drugim načinom) trećinu srpskog tržišta nije adekvatan činjenici da njegove tvrtke ostvaruju trećinu prometa, dakle ovaj kontrolira razmjerno prometu robe srpsko tržište. O umotvorinama tipa "jurilica" (nekada su se djeca medjusobno jurila, ali sada što to ili koga juri nije iz same riječi vidljivo) i sl. pa bi mi iz dijaspore morali ići na kurs, ne samo, novohrvatskog govora, da bismo bili u trendu sa svekolikim tečevinama ostvarenim u nezavisnoj i slobodnoj Hrvatskoj. Ako nema dovoljno kruha, svega ostalog je preko glave, kako bi domicilni Hrvati brigu pretvorili u razbibrigu, zar ne?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:35 26.11.2014.

Još jedna hrvatska pobjeda zbog koje će zakukati mnoge hrvatske majke, kao sinje kukavice. Istočni susjedi su još gora kreatura od države nego Lijepa naša, a u kojoj je kradja i prevara jedini način za preživljavanje većine stanovnika, pa treba očekivati da će tamo uskoro biti više ukradeno i pojedeno, nego prodano robe u samoposlužnim marketima. Kada bi prostor ExYu bio trgovački zlatni rudnik, ne bi Mišković prodao svoju Deltu Belgijancima ili Slovenci Merkator Todoriću. Medjutim hrvatski biznismeni megalomani su spremni svaku hrvatsku pobjedu skupo platiti, a domicilni Hrvati istu slaviti, ne pitajući koliko ova košta, zar ne?

VL
RA
rada1811
11:23 26.11.2014.

Čestitam ,todoric je ko rak,uvuče se u utrobu a onda kad se raširi kasno je,Hrvatsku je pokorio a sad mu i vi dopustite isto

VL
RA
rada1811
11:23 26.11.2014.

Čestitam ,todoric je ko rak,uvuče se u utrobu a onda kad se raširi kasno je,Hrvatsku je pokorio a sad mu i vi dopustite isto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.