Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Todorić je bio mozak operacije, ali što je s ostalima?

Za katarzu će trebati utvrditi odgovornost menadžera financijski povezanih s Agrokorom.

Komentari 10

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:29 10.10.2017.

Još je naj sumnjivije što Marić nije HDZ-ovac! Ispast će da je LEX Todorić napisan da bi se zaštitilo političare koji su 15 godina čuvali leđa Todoriću jer će se na ovaj način napravit magla kakve nema ni u Londonu a privatizacijska pljaćka 90-tih će bit mala maca odnosno samo inicijalna kapsla za početni kapital ovih tajkunčina koji su tada sekli početni kapital za ovo mešetarenje! Pitanje je dali su na lijepe oči davali direktori največih firmi od Leda,Kraša,Pik-a... garancije za kredite u stotinama milijuna?? Koje je njihova uloga i računica?' Todorićeve lijepe oči ili masnem ilijunske provizije?' Hooće li Todorić biti jedini PEDRO ko Sanader kod INE-MOL malverzacije pa su svi samo Sanadera cinkali i gulili krumpir za kaznu!! Ako Marić nije imao uvid u financije kako je onda cjelokupnu javnost uvjeravao da je sve ok??? Kako je znao ako nije imao uvid?? Ako je pak znao onda je prikrivao malverzacije! Dakle u oba slučaja je LAGAO! Čudno je i to da ga Plenki brani ko da mu je vlastiti sin a nije čak ni član HDZ-a Marić! Ostali umoćeni će gulit mrkvu za kaznu kao pokajnici jer krumpira više nema pošto su ga Ćobi i društvo svog ogulili! Smrdi-smrdi,užasno smrdi a nitko nije prdnuo!

VL
RO
RobIra
10:08 10.10.2017.

Nemojmo zaboraviti kako je hrvatska drzava Ivici Todoricu prepustila nacionalno blago poput Belja uglavnom za jednu kunu. Po istom principu Hrvatska je Ivici Todoricu ustupila na desetke tisuca hektara najkvalitetnije zemlje cime je isti posredno unistio tisuce OPG-ova sto je za izravnu posljedicu imalo egzodus mladih poglavito iz Slavonije. U konacnici, Hrvatska je Ivici Todoricu dala desetke milijardi kuna poticaja i sada smo na pragu da opet spasavamo pojedinca koji nije znao upravljati onim što je dobio na pladnju!

VL
BI
binki
10:18 10.10.2017.

To je pravo pitanje!!! Pa nije izvješća pisao Todorić. Ista stvar u Dinamu.pa nije mamić zamračio 100 milja eurića bez pokroviteljstva Barišića,vrbanovića ,Svetine,Rožića i naravno ljudi iz računovodstva.

VL
Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
09:57 10.10.2017.

Slažem se i treba krenuti od mirovinskih fondova čiji su članovi u nadzornim odborima todorićevih firmi odobravali založna prava na LEDO Jamnicu Belje Zvijezdu ... i time doveli naše penzije u pitanje

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
10:28 10.10.2017.

Kakve to ima veze sto je Todoric trosio svoje novce i kupovao kucu, jahtu ovo, ono, za sto ga optuzuju? Pa to svi rade i na Zapadu. To su njegovi novci, vazno je samo da je sve registrirano u bilance, da se zna na sto je sto potroseno. HDZ-evci su namjestili rusenje kompanije i Ramljak se sastajao davno prije sa lesinarima iz americkih fondova od koji he uzeo lesinarske kredite, prije nego su ga HDZ.-evci instalirali u Agrokor. Njima su Amerikanci naredili da moraju izbaciti Ruse sa nasega trzista, dolazili su u Hrvatsku i to je sve namjestaljka, samo da se otme nase domaca prehrambena industrija nasemu narodu, zemlja, voda i hrana. HDZ-evci moraju odgovarati za zlocine protiv covjecnosti, sada su nas definitivno predali okupatorima i pretvorili nam narod u roblje. Oni su zlocinci najveci na planeti.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
11:10 10.10.2017.

Vi jako lose racunate sumu kapitala, i njegove privatne nekretnine su isto kapital i to se racuna i to se moze staviti pod hipoteku, plus njegovi ugovori sto je imao za daljnje poslovanje kompanije, a on kaze da imao projekte u ruci. Ja sam isto citala u stranim medijima o strateskim projektima Agrokora sa financijskim institutima sa kojima je sklopio ugovore. HDZ-evci ruse Hrvatsku, micu je sa trzista Jugositocne Europe i prave mjesto stranim korporacijama koje ce iznosti miliarde eura iz nase zemlje, plus pomesti Agrokor i sve dobavljace povezane s njima. Oni su za ludjacku kosulju isti cas, totalno neuracunjivi i opasni po okolicu.

VL
NE
Neonacionalist
10:09 10.10.2017.

Todorić je bio mozak operacije dok ga nije strefio moždani udar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.