Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSNIVAČ AGROKORA
Povratak na članak

Todorić će u četvrtak pokušati iskoristiti zadnju priliku za izbjegavanje izručenja

Ako Visoki sud i nakon saslušanja odbije njegove argumente, odluka o izručenju postaje pravomoćna i njegovo izručenje se prepušta policijama Velike Britanije i Hrvatske koje trebaju dogovoriti pojedinosti postupka predaje.

Komentari 15

DU
Deleted user
10:24 05.09.2018.

Gledao sam intervju Todorića i nevjerojatno kako izvrdava i optužuje, on neće ni čut za stanje i što se radilo u Agrokoru dok je on bio na čelu (gazda!) nego samo, nalik na Torcidu, ukralo, otelo, prevarilo, slagalo - optužuje one koji su kasnije preuzeli koncern po novousvojenom zakonu. Ne mogu se načuditi da lik tako "kratke" pameti se dočepao toliko velikog poslovnog sustava!? I da ga zafurao, dakako...

VL
JO
jocoudriga
11:09 05.09.2018.

Čemu ga izručivati!?!? Kojim sudovima!?!? Onima što oslobađaju Horvatinčića, Čobankovića, Sanadera, Kruljca ili Kruljčevog sina!?!? Smijurija od sudstva- smijurija od države!!!

VL
TT
TTjac
11:55 05.09.2018.

Bolje da se vratiš, iako je sigurno da pošteno suđenje u ovako korumpiranoj državi imati nećeš. Ipak, sve se vraća, sjeti se kako si se ponašao prema ljudima kad si bio u poziciji moći. To ti je čista fizika, 3. newtonov aksiom, sila akcije i reakcije. Mi ćemo barem saznati kako su ti staljinisti oteli firmu, prema Putinovom modelu i poklonili ju istom ruskom caru.

VL
DO
doktorica
10:25 05.09.2018.

skrio je on novac,nema brige

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
10:04 05.09.2018.

Hahahaha nije valjda. Ja ne vjerujem

VL
DU
Deleted user
12:34 05.09.2018.

Modernizirao genijalac trgovine a onda mu prodali stare kule i gradove. Bas pravo po Engleski.

VL
SE
Seprtlja
10:15 05.09.2018.

Pa danas ima let za neko mjesto tam u blizini Balija... soli na rep

VL
DO
doktorica
08:24 05.09.2018.

tko mu jedozvolio da pobjegne,ako je bio pod optužbom i istragom,taj neka odgovara!

VL
RI
rightside
10:11 05.09.2018.

dajte vec jednom tu lopinu spremite gdje mu je mjesto, u remetinec,,

VL
NO
nonstop
08:53 05.09.2018.

Ne trebaju Britanci izrucivati Todorica Hrvatskoj i siriti HDZ-ev kriminalitet po Europi i svijetu. Civilizirani svijet zapadne demokracije mora ostati pravan, uredan i pravedan, necemo u govnima zivjeti i mi sto zivimo u civiliziranom zapadnome svijetu i svi umrijeti da bi zlocinacke organizacije poput HDZ -a zivjele. Zdravo tkivo zapadne Europe mora ostati zdravo i boriti se svim slilama protiv korupcije, kriminala i zlocinackih organizacija iz udruzenog zlocinackog poduhvata, inace letimo svi u zrak skupa s njima u Europi i svijetu. Svijet se i nalazi na rubu propasti radi zlocinackih organizacija sto su prisvojili citave drzave narodima i radi nemorala i smrada sto isti sire po svijetu. Britanija ce sama sebi skociti u oci i unistiti ugled pravne i uredne drzave, izruci li covjeka kojemu je silom u zlocinackom udruzenom poduhvatu oteta njegova privatna kompanija.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
08:36 05.09.2018.

Na slici iza njega je lesinarski par koji ce ga sigurno i brzo rijesit problema bremena novca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.