Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava za bogate

Tobogan za jahte nova je igračka za kojom lude milijunaši

Eduardo da Silva
Foto: Antonio Bronić
1/2
23.03.2013.
u 16:01

Mnogi bogataši tijekom ljeta žele se usidriti na Karibe ili francusku rivijeru jer ih tamo očekuje golemi gumeni tobogan kojim se sa svojih jahta mogu spustiti ravno u more

Niti superluksuzne jahte s bazenima više nisu dovoljne da bi zadovoljile apetite milijunaša koji sve više traže i dodatnu zabavu kojim bi mogli začiniti ljetovanje. Stoga se mnogi od njih tijekom ljeta žele usidriti na Karibe ili francusku rivijeru jer ih tamo očekuje golemi gumeni tobogan kojim se sa svojih jahta mogu spustiti ravno u more.

Ogromne tobogane izrađuje britanska kompanija \'\'Superyacht Tenders & Toys\'\' koja je nedavno i kreirala najduži ove vrste na svijetu - popularnu konstrukciju izvedenu u obliku slova \'\'S\'\' dužine 12,5 metara i težine 1850 kilograma. Mnogi već nagađaju na čiju će golemu jahtu ovo čudo biti postavljeno, a stručnjaci za plovila pitaju se koja će sljedeća igračka postati mamac za bogataše s viškom novca u džepu.

>>VIDEO Pogledajte kako izgleda jahta koju je osmislio Steve Jobs

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kajinx
16:22 23.03.2013.

Baš sam se mislio šta još mogu dodati na moju jahtu!

KA
kakadu
17:17 23.03.2013.

Perverznjaci s jahtama željni su novih perverzija...to bi trebali iskoristiti naši turistički djelatnici! Predlažem da na moru ispred Dubrovačkih zidina instaliramo veliki katapult za zabavu: ***je s kruzera pred Dubrovnikom lansirat će prema zidinama pa koji preleti, ulovit će se u veliku mrežu i spustiti na zračni jastuk unutar zidina a koji podbaci, bit će zalijepljen na zidinama...ko muha na vjetrobranu pri 130 km/h...Al bi padale oklade domaćih gospara...

NE
nevažnost
17:39 23.03.2013.

Ma kako su se samo sjetili! Ingeniozno, na tragu Galileia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije