Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djeca iz zadarske odgojne ustanove pljačkala trgovine
Povratak na članak

To žgoljavo i malo dijete držalo je u ruci uzi i viknulo: Ovo je pljačka!

Mašući oružjem udario je trgovkinju po ruci i lakše je ozlijedio, a nakon toga pobjegao iz trgovine. Policija je ustanovila da se radi o trinaestogodišnjem djetetu.

Komentari 20

MM
Mladen Miletić
13:50 12.11.2009.

Plemenito je to čitatai, kada jadni roditelji ne dobivaju plače a gospoda se prave mutavi sa svojom politikom. Plemenito je da i djeca nastoje očajnim roditeljima pomoči da se dodje do novaca do hrane. To je ipak solidarnost i i vrijedno hvale, a ne kao u mnogim slučajevima gdje bespomočni hrvati starci zbog neimaštine polagano iznemogli umiru od gladi ....

VL
ZE
zendraf
13:59 12.11.2009.

je, moš mislit kak će biti procesuiran! dignut će se malo halabuke, još par članaka u novinama, pa će se na kraju ustanoviti da mu nitko ne može ništa!

VL
MM
Mladen Miletić
14:58 12.11.2009.

Bolesnih Hrvata koliko god zaželiš kao u priči, sada bi se izživljavali na tuđem djetetu. A kada čitaju da se Bosanc odšetao u bosnu onda su ponosni jel je pametani Hrvat - heroj.

VL
MI
Misterx
15:23 12.11.2009.

Ovaj je budući Ante Gotovac.

VL
MM
Mladen Miletić
16:36 12.11.2009.

Plemenito je to čitati, kada jadni roditelji ne dobivaju plače a gospoda se prave mutavi sa svojom politikom. Uzorno je to da da i hrvatska djeca nastoje očajnim roditeljima pomoči da se dodje do novaca do hrane. To je ipakak solidarnost i i vrijedno hvale, a ne kao u mnogim slučajevima da ih koriste pa i njihove mirovine gdje bespomočni starci zbog neimaštine žrtve polagano iznemogli umiru od gladi ....

VL
OB
-obrisani-
20:19 12.11.2009.

Granica za punoljetnost je očito zastrajela. Djeca su puno napredovala i prevazišla tu granicu. Pitanje je godine kad će to neko već primijetiti i promijeniti.

VL
RO
romictea
20:26 12.11.2009.

A sto takve hapse, njih treba likvidirati na sred ceste kao bijesnog psa i ostaviti tamo za opomenu drugima sa slicnim idejama

VL
Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
01:20 13.11.2009.

To zgoljavo i malo djete drzalo je u ruci uzi i viknuo: Ovo je pljacka!!, ... ------ ISTOG DANA JE PUSTEN, .. KAO I DANAS.------, Sta sad da se kaze na sve ovo, .. Vjerovatno bi trebao nekog i upucati da bi imali RAZLOG da bi ga zatvorili i bolje cuvali .

VL
OB
-obrisani-
10:44 12.11.2009.

Vidim da mjenjate naslove poslije kritike, nego da mi idemo nešto prigristi onako na vaš račun i da se dogovorimo oko cijene da vam ispravljam članke da budu razumljivi ,nedvosmisleni i čitki bez upotrebe bilo koje dijalektike ili govornog područja s teritorija BiH.

VL
OB
-obrisani-
11:18 12.11.2009.

Mali je isti kao i Kutle. Mlad i nezreo.Pogriješio, jer su ga uhvatili.

VL
OB
-obrisani-
12:40 12.11.2009.

Ustanovili su da se radi o trinaestogodišnjem djetetu. Policija mu je oduzela oružje i opljačkani novac, a maloljetni počinitelj bit će.... ======================= 0 a maloljetni počinitelj bit će poglađen po dupetu,, jer naš zakon je totalno uništen i prilagođen zlatnoj mladeži, a skrojili su ga političari da slučajno ne bi netko dirao njihovo djete. Do 14 godina može i ubiti koga hoće, a ide samo na razgovor kod socijalne radnice ili pedagoga, a poslije 14 do 16 godina je opet zaštićen skoro kao lički medved i dobiva ukor, eventualno roitelji novčanu naknado do 150 dnevnih dohodaka ( nije naplaćeno nikada) i opet rade šta hoće, jer jednostavno nema kaznenih sankcija.

VL
OB
-obrisani-
15:14 12.11.2009.

Bio je jako malen i zaprijetio mi je pištoljem...... ================= 0 Kad bude malo veći silovati će nekoga, opljačkati, ustrijeliti i tako unedogled. Za ovo što je napravio bi trebalo prvo roditelje preispitati kako se brinu o njemu i otkuda mu oružje, pa onda u prdekanu. Da je recimo došao naoružan kod moje žene u trgovinu i pokušao pljačku, ja bih ga upucao u sridu tako da cijeli život ostane nepokretan, pa da vidimo kako bi se onda netko bunio i štitio malog kopilana. Znam da smo svi mi krivi, ali to nam je zato što dozvoljavamo da nam glasa dijaspora i bosanci, a oni nam stavljaju i političare i kroje zakone, a kad tu treba živjeti s tim što su nam nametnuli, onda smo sami. Os nekuda treba početi, a klin se klinom izbija koliko znam. Nasilniku treba pokazati zube i utjerati mu strah u kosti.

VL
GV
goran vrtaric
17:35 12.11.2009.

\"dijete\" od trinaest godina???? sa uzijem?????? Pa kad je u stanju opljackati trgovinu, i kada je u stanju nasbaviti uzi, onda nije dijete, jer djete od trinaest godina igra nogomet klikera se i sto ja znam, a ako je u stanju pljackatai, onda je u stanju i da odgovara kao odrastao covjek, u prdekanu s njim, i neka ga guze stari zatvorenici, mozda mu se i svidi ko zna.

VL
SH
shitEUshit
18:36 12.11.2009.

Zadnji put kad je jadnićak bio u akciji su ga tete u dučanu sigurno iscipelarile baš kao mene kada sam imao sedam godina ni krivog ni dužnog. Još pamtim onu ružnu prištavo debelu spodobu i njenu nogu od sto kila kako bez prestanka nabija moju glavu o pod. Ta je bila najgora od svih njih, i gestapo bi se posramio njezinih metoda. Drž se mali, nedaj se, te tete iz dućana su ti živi vrag.

VL
BT
bili-tartuf
19:11 12.11.2009.

eko,...mladi regrut ..za Avganistan,...

VL
OB
-obrisani-
19:13 12.11.2009.

Istog dana je pušten, kao i danas, kao i sutra, kao i prekosutra . I šta sad nikom ništa, mir, mir, mir, niko nije kriv. Taj zadar je definitivno najveća moguća dilkarnica pljačke svakog dana, ubistva na svaka tri , gaženje pešaka od strane pijanih vozača, uletanje u more sa automobilima , ma ovo nema ni na filmovima \"raj za debile\" !

VL
OB
-obrisani-
20:29 12.11.2009.

Pazi ti koliko divljaka ima među komentatorima, i koliko zvjerskog se izvuče iz njih, samo da im daš opravdanje za nekog kaznit... Pa bilo to i dijete...

VL
OB
-obrisani-
20:31 12.11.2009.

O bože oprosti mu jer nezna što ćini...a i neki \"glas\" sigurno potjeće sa istoka.

VL
OB
-obrisani-
20:38 12.11.2009.

Ugledalo se dijete na pojedince iz visokog društva, samo nezna ono da to lakše i sigurnije ide bez uzija.

VL
OB
-obrisani-
07:48 13.11.2009.

Kad pobjesnjeli klinac ubije djete od advokata ili politicara, mozda se nesto i promjeni , ali za obicne smrtnike nije ni bitno. Zato obican covjek mora da uzme pravdu u svoje ruke i na vatru da odgovori vatrom. Kome nijee stalo do mog zivota , nije ni meni do njegovog!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.