Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDINSKI BISKUP:
Povratak na članak

To što su Varaždin i Čakovec glasali 'protiv' - baš i nije za čestitku

Ovogodišnju božićnu poruku biskup Mrzljak posvetio je obitelji kao zajednici muškarca i žene, a kao primjer naveo je Isusove roditelje, Josipa i Mariju

Komentari 3

Avatar GrgaPrgomet1941
GrgaPrgomet1941
20:28 17.12.2013.

Čestitam biskupe Mrzljak, vaši vjernici nisu pokazali odgovornost kakvu je pokazivao sv. Josip

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
20:27 17.12.2013.

A kako su trebali glasati katolici ako ne za ljubav i za zaštitu svih manjina i slabijih? Zar za Željku Markić? Za izbor pilula za brzi pobačaj onih za "dan poslije" ili onih manje brzih za "tjedan poslije"? Zar suar su za takve izbore trebali glasati vjernici katolici? Glasali bi da je kampanja bila iskrena, katolička. Ali nikako za pilule, za "brzi pobačaj" katolici nemaju što glasati. Makar se to Mrzljaku ne dopada. Je li Mrzljak uz "brzi pobačaj" ili onaj od "sedam dana"? Nije ništa poručio. Mora da su katolici u Varaždinu jako pogriješili kad su okrenuli leđa tim "brzim" pilulama i okrenuli se slabijima i poniženima. I bili uz papu Franju. A pilule ostavili Mrzljaku i Željki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.