Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija EK
Povratak na članak

To što smo vidjeli u Skupštini u Beogradu ne pripada demokratskim institucijama

Izvješće o napretku Srbije prema EU, koje je Europska komisija ovoga tjedna objavila u paketu dvogodišnjih izvješća o proširenju, podsjeća Srbiju da mora nedvosmisleno prihvatiti i primijeniti presude UN-ova tribunala u Haagu.

Komentari 8

DU
Deleted user
14:52 19.04.2018.

Kako ne pripada europskim demokratskim standardima kad je nasa predsjednica izjavila da je Vucic europski politicar sto automatski znaci da je to i Seselj jer njih dva se ne mogu izdvojiti po nicemu.

VL
MU
Muncimir
14:28 19.04.2018.

Kako će pripadati demokratskim institucijama kad ni ti Srbija pripada demokratskim i civiliziranim državama. Zemlju vode četnik, homoseksualka i čak je i zadnji predsjednik bio četnik. Naš zadatak bi trebao biti držati ih što dalje od Europe kao što smo u povijest uvijek i činili od Awara do Turaka.

VL
RI
rightside
15:05 19.04.2018.

ma naravno "ostriju" osudu i nisam ocekivao od plenkovicevih suradnika i mentora)))))

VL
DU
Deleted user
22:22 19.04.2018.

Trebalo je u Beograd poslati Pernara. On tamo ima prijetelje u srpskim ultranacionalistima iz stranke "Dveri" koji su mu prije par godina pokazali skupštinu. Njega Šešelj sigurno ne bi napao. Naprotiv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.