Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

To što Amerika špijunira saveznike ne šokira, već je neoprostivo da je uhvaćena

14.04.2023. u 11:01

Sadržaj otkrivenih dokumenata imao je senzacionalan učinak. Najštetnije je otkriće da je Washington zabrinut zbog vojne spremnosti Ukrajine i izgleda za uspjeh najavljene protuofenzive

Komentara 5

DU
Deleted user
11:49 14.04.2023.

Amerika definitivno ima naj lošijeg predsjednika u povijesti a da ne govorim o ursuli za koju skoro nitko nije ni da svoj glas nego se ucjenama i nepotizmom postavila na poziciju eu

Avatar Heisenberg
Heisenberg
11:11 14.04.2023.

Američka politika uništenja svega i svakoga tko nije uz njih je čovječanstvu već donijela toliko zla da čekam dan kad će im se netko suprotstaviti. Rusi pokušavaju, Kina još šuti. Nema tu riječi o saveznicima, već samo o vazalima.

DU
Deleted user
11:07 14.04.2023.

To je ta mantra. Nije problem što sam ljiga, problem je kad se to sazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije