Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović o kupnji borbenih aviona:
Povratak na članak

'To košta i na to gledam, bez obzira na sve prigovore koje mogu imati na vlast, blagonaklono'

Milanović je u povodu Dana Grada Vrgorca i blagdana Svetog Petra i Pavla sudjelovao na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, gdje je rekao da je Europska unija sada naša stvarnost i vjeruje da će u njoj biti naši unuci i njihova djeca ali i da treba biti potpuno realan.

Komentari 4

LJ
ljudemisi
22:11 24.06.2022.

Tko normalan više zove to slučajno smeće u goste, koji je samo sramota

VL
PR
prajdali100
23:43 24.06.2022.

Predsjednik Republike je po Ustavu i vrhovni zapovjednik OS RH.Što ON konkretno čini na modernizaciji Vojske.Ostvaruje li potrebne kontakte i sa saveznicima u NATO? Mislim da je detaljno upoznat sa ( ne)opremljenošću Vojske pogotovu po pitanju PZO ali i mornarice.

VL
DU
Deleted user
00:49 25.06.2022.

Naravno. Dani pršuta i vina.

VL
FR
Frapin
22:42 24.06.2022.

Dinaridska plemena zna se ko su domaćini i ko je gost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.