Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opačić o izjavi markić

'Ne znam kako ona to može objasniti djeci koja su u ratu ostala bez očeva'

Milanka Opačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.11.2013.
u 11:57

Potpredsjednica vlade Milanka Opačić reagirala je na izjavu liderice inicijative 'U ime obitelji' Željke Markić koja implicira da odrastanje sa samohranim roditeljima je odrastanje u neprirodnom okruženju

Potpredsjednica vlade Milanka Opačić reagirala je na izjavu liderice inicijative 'U ime obitelji' Željke Markić koja implicira da odrastanje sa samohranim roditeljima je odrastanje u neprirodnom okruženju.

- Moram priznati da je to zastrašujuća izjava. Dosad je problem bila LGBT populacija, a sada su problem jednoroditeljske obitelji. Ne znam kako ona to može objasniti recimo djeci koja rastu bez roditelja, koje odgajaju baka i djed, ili primjerice velikom broju djece koja su u ratu ostala bez očeva i odrastaju samo sa svojim majkama- rekla je Milanka Opačić.

>> 'Radije bih djecu ostavila u domu nego ih dala istospolnom paru'

>> Stazić: Željka Markić djecu bi trpala u kamione i vodila u Jasenovac

Komentara 15

Avatar ambasadoor
ambasadoor
12:38 14.11.2013.

Gdja Opacic je mozda osobno pogodjena tom izjavom (kao samohrana majka) no u izjavi nema nista skandalozno,osim sto su je mediji napravili takvom izvadivsi rijeci iz konteksta.

CV
crna vrana
12:19 14.11.2013.

Jadno je to kad političarka, k tomu podpredsjednica Vlade reagira na osobnoj razini jer je izvlačenjem Markičinih riječi iz konteksta sebe prepoznala kao jednoroditeljsku obitelj s posvojenim djetetom. Povezivati pitanje zakonske odnosno ustavne regulative braka i posvajanja djece s djecomom poginulih hrvatskih branitelja je u najmanju ruku degutantno !

MR
mrzimnerad
12:35 14.11.2013.

Ne može osoba koja nije biološka majka dijeliti lekcije prirodnoj majci o osječajima i odgovornosti prema rađanju, odgoju i orijentaciji jeteta. Narečenoj drugarici odobravam kaj je posvojila dijete, to je njezin osobni izbor,ali neke osječaje nek ne tumači nama koji znamo kaj je samo začeče, porod, rođenje, odrastanje i odgoj djece! Pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije