Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miljenić o Turudiću

'To je teorija urote u rangu veličine one o ubojstvu Kennedyja'

Orsat Miljenić
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
17.10.2014.
u 10:44

Ministar pravosuđa nije želio komentirati suđenje Josipu Perkoviću, ali je rado rekao što misli o izjavama suca Ivana Turudića

– Nemam komentara o sutrašnjem početku suđenja u Münchenu. Ono jednostavno mora biti pravedno i zakonito te i očekujem da će takvo i biti. Sud će donijeti odluku kakvu donese – rekao je ministar pravosuđa Orsat Miljenić u Lepoglavi na otvaranju natjecanja u pokaznim vježbama iz tehničkog sprečavanja nasilničkog ponašanja zatvorenika.

Ipak, ministar pravosuđa Miljenić prokomentirao je izjavu suca Ivana Turudića, koji je omogućio izručenje Josipa Perkovića, da izvršna vlast vrši pritisak te da zbog toga neće biti predsjednik izbornog povjerenstva na izborima za predsjednika države. 

– Uopće ne znam što bih rekao na tako nešto, to su teorije urote, neću reć' poput ubojstva Kennedyja, ali toga reda veličine. O predsjedniku Državnog izbornog povjerenstva odlučuje to tijelo na čelu sa sucima Vrhovnog suda. Izvršna vlast tu nema utjecaja. Ne mogu se time zamarati – rekao je Miljenić. 

>> Hrvati ispred sudnice prosvjeduju s transparentima s Josipovićem i petokrakom

>> Turudić tvrdi da je kažnjen zbog svoje uloge u slučaju Perković

Komentara 18

ZO
zoom
10:55 17.10.2014.

ja ipak puno više vjerujem turudiću nego kukuriku ekipi i planu 21!!!!

DU
Deleted user
10:48 17.10.2014.

Ne zanima me teorija, već objašnjenje zašto viš nije predsjednik izbornog povjerenstva? Ako je do sada bio dobar, zašto sada više nije?

TT
tik tak
11:03 17.10.2014.

Možeš ti govoriti što hoces ali je cinjenica da uništavate svakoga tko vam se suprostavi a sad vam je Turudić stao na žulj zato jer je izrucio vašeg druga Perkovića pa ste odmah pokrenuli mašineriju za njegovo uništenje.Odsad nikako nebih želio biti u koži čestitog i hrabrog suca Turudića!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije