Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CNN o otpisu duga:

'To je kao čarolija! Hrvatska briše dugove oko 60.000 ljudi'

otpis duga
Foto: Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.02.2015.
u 23:49

''Zamislite da sretnete vilu koja će učiniti da sav vaš dug nestane'', također su šaljivo napisali u članku

CNN je također komentirao otpis duga za 60.000 građana u Hrvatskoj. Objavili su sliku na kojoj se iznad karte Hrvatske nadvila vila sa čarobnim štapićem ispod koje su napisali: ''To je kao čarolija! Hrvatska briše dugove oko 60.000 ljudi''.

''Zamislite da sretnete vilu koja će učiniti da sav vaš dug nestane'', također su šaljivo napisali u članku. Otpis duga za CNN je komentirala politička analitičarka Otilia Dhand. Ona je ocijenila da ovakav potez nije iznenađujuć jer je hrvatska vlada u posljednje vrijeme u anketama izgubila potporu. Također je kazala će ovo vladi podići popularnost pred parlamentarne izbore.

>> Nije pošteno, neka mi otpišu dio duga

Komentara 27

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
06:14 04.02.2015.

Slicno su u SAD napravili bankama (TARP), skoro pa carolija, samo sto to nisu svi prepoznali.

PL
plotto
08:15 04.02.2015.

Iz židovskih medija CNN,The Economist itd. progovaraju njhovi židovski vlasnici.Hrvatska je loš učenik jer ovakvi primjeri negativno utječu na robovlasničko društvo koje oni nama spremaju.Nema se što gojima opraštati dugove,nego su gojimi određeni za robove po dužničkom ropstvu.Čak se ii naš vrli guverner HNB Vujčić ,inače običan nafrlitani je*****tar svim snagama stavio na raspolaganje banaka i korporacija.

LI
list68
06:22 04.02.2015.

Ne znate vi u "CNN", o ćemu se radi. Dug se "oprašta", onima kojima se nema što "ovršiti", a dug ionako ne bi imali od ćega platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije