Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrazovanje izvan RH
Povratak na članak

Tko želi studirati vani ne mora imati prosjek ocjena 5.0

Mogućnosti su stipendiranja velike, važno je položiti testove znanja i prijaviti se na vrijeme

Komentari 3

Avatar billybull
billybull
19:14 17.11.2013.

ocjene srednjih skola vani (posebno u americi) apsolutno su nebitne, zbog exstremno zastarjelog sustava skolstva u hrvatskoj uopce....ne samo zato jer su satnice pretrpane apsolutno nebitnim predmetima, nego se prakticni dio npr prirodnih znanosti izvodi u laboratorijima kakve npr amerikanci mogu vidjeti jedino u muzejima, ili filmovima s pocetka proslog stoljeca...tu vlada misljenje da strucnjaci u jednom podrucju ne trebaju gubiti vrijeme s podrucjima koja s istim nemaju n ikakvih dodirnih tocaka, dok u hrvatskoj svake godine gubimo potencijalne mikrobioloske ili astrofizicke genije jer nisu zeljeli citati celavu pjevacicu ili u ocekivanju godot-a, informaticke genije koje ne zanima sto je fototropni a sto geotropni meristem, knjizevnike koje ne zanimaju logaritmi itd...

VL
DO
doktorica
08:04 18.11.2013.

glavno da djeca političara mogu studirati vani....

VL
2X
2Xgeneral
07:51 18.11.2013.

Koliko naših mladih studira na Harvardu, Yalu, Oxfordu??? N aprvih deset svjetskih univerziteta???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.