Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO NISTE ZNALI
Povratak na članak

Tko sve smije zadržati vašu osobnu iskaznicu?

Recepcioneri hotela, primjerice, od stupanja na snagu Uredbe (EU) 2016/679, čiji je cilj zaštititi pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka, više nemaju mogućnost zadržati isprave, a ne mogu ih čak ni kopirati

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
13:28 30.10.2020.

Nitko ne smije zadržati osobnu. To je kao da nekom dam Master/Diners pa ju on odnese u "stražnje prostorije" i ne vrati mi ju par sati?? Dok ne obiđe par luksuznih trgovina i zlatarnica? Nema tko što zadržavati osobnu. Provjeriri i vrati. Ak ti nekaj ne štima, zabrani ulazak.

VL
VI
vidum
12:45 30.10.2020.

Naravno da hoteli nemaju pravo zadržati dokumente. Kako će lopovi pobjeći a da ne plate?

VL
ŠE
Šemso
14:50 30.10.2020.

Šta ćeš meni zadržat kad mi istekla pred 5 godina. Ko i šalteruša u pošti kad mi nudi dopunsko zdravstveno, ali gospođo prvo treba osnovno imat. A nemate ni osnovno? Ne, nemam

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.