Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOVU GA louis vuitton
Povratak na članak

Tko su osječki sudac i prijateljica koja kupuje stan u gotovini? Uhićeni zajedno, Mamić kaže da ih je vodio u Dubai

Potvrdio je optužnicu Mamiću, a sumnja se da je prao njegov novac. Tko je osječki sudac Kvesić koji je uhićen s prijateljicom u stanu koji glasi na njezino ime, ali se sumnja da je on njegov pravi vlasnik? Mamić je objavio račune za koje tvrdi da dokazuju kako je Kvesića, prijateljicu i njezinu kći vodio u Dubai na Novu godinu i sve to platio....

Komentari 12

UG
ugroženi
01:06 25.11.2021.

Sve se bojim da će nešto naći u pretresu. Ako mu 5 mjeseci nije bilo dosta da sve uništi ili sakrije onda je zaslužio duplu kaznu.

VL
RO
roland
05:43 25.11.2021.

U naslovu piše da se sudac Županijskog suda u Osijeku koji je uhićen zove Kvesić??? U tekstu piše da je Vekić! Nebitno. Bitno je da sudac Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vekić nije smio biti pušten iz istražnog zatvora nakon samo 27 dana. Pravo je pitanje zašto su sucu Županijskog suda u Osijeku Zvonku Vekiću ukinuli istražni zatvor nakon samo 27 dana kada nije otklonjena mogućnost počinjenja novog kaznenog djela. Naime, Vekića se ne tereti da je novac uzimao za sudske postupke u kojima je on bio predsjednik ili član sudskog vijeća Županijskog suda u Osijeku, već da je bio posrednik u uzimanju novaca za ostale suce. Dakle, izlaskom iz istražnog zatvora mogao se nesmetano družiti s ostalim sucima i mogao je nastaviti s uzimanjem novca za "sređivanje" presuda. Pustili su Vekića da se vrati starom zanatu jer on i dalje ima utjecaj, Vekić je i dalje nevin, Vekić je sudac Županijskog suda u Osijeku koji i dalje može trgovati utjecajem.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:32 24.11.2021.

Stari_Pjer, jedno je prijateljica, a drugo je "prijateljica". Moraš razlikovati.

VL
MA
Markovinac
01:44 25.11.2021.

Osloboditi Mamica.Ovi bi reketarili optuzenike jos 100 godina da nije Mamica

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:50 24.11.2021.

kakva "prijateljica"??? Muškarac i žena NE MOGU biti prijatelji, to je teška floskula, to se protivi svim zakonima prirode. Ona mu je, očito, ljubavnica.

VL
RO
roland
05:27 25.11.2021.

Mamića neće osloboditi već će ga i dalje brutalno progoniti jer je bio spreman dati 500.000 eura pravosudnom ološu. Najgore od svega je, da pravosudni ološ i dalje reketari Mamića. Ovoj puta ne uzimaju novac da Mamića oslobode, već Mamića reketare za provođenje reforme hrvatskog pravosuđa, tj. uzimaju darove kako bi progonili Mamićeve neprijatelje i one koji su Zdravka brutlano izigrali i prevarili.

VL
DU
Deleted user
07:25 25.11.2021.

Sada Vam je jasno čemu služi Osijek, za kupiti diplomu i oslobađajuću presudu.

VL
RO
roland
05:34 25.11.2021.

Zdravko Mamić kaže- proteklih mjeseci sam u tišini radio na reformi hrvatskog pravosuđa. Što to znači? Mamić daje novac potkupljivcima kako bi policijski i sudski progonili suca Županijskog suda u Osijeku Zvonka Vekića i njegovu priležnicu. Međutim, kao što uzimaju novac od Mamića, ista gospoda uzimaju novac i od sudaca Županijskog suda u Osijeku kako ih ne bi progonili. Temeljem čega izvlačim taj zaključak? Prvo, sudac Zvonko Vekić je u istražnom zatvoru bio samo 27 dana, a nakon toga je imao 5 mjeseci da sakrije sav novac. Dakle, sve je jasno!

VL
HR
hrza
08:04 25.11.2021.

Gerontološki ljubavnici? Majko moja.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
00:07 25.11.2021.

Tko su osječki sudac i prijateljica koja kupuje stan u gotovini? Uhićeni zajedno, hrvatski nevini vitez u BiH izbjeglištvu Zdravko Mamić kaže da ih je kao prave hrvate uz Boga i domoljublje vodio u Dubai gdje su se proveli kao svoji na svome.

VL
TE
TEXE
06:55 25.11.2021.

Kupovao stanove i aute: Oprao novac koji je dobio od Mamića !!!...........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.