Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji danas donosi

Tko su najbogatiji u SDP-u i HDZ-u

Naslovnica 22.8.2015.
Foto: Vecernji.hr
1/3
23.08.2015.
u 00:15

Domaći bogatuni rijetko se odlučuju za ulazak u predsjedničku, premijersku ili gradonačelničku utrku.

Otkad je svijeta i vijeka čvrsta je veza politike i novca. Moćno je i jedno i drugo, a posebno ste moćni kada ste istodobno u velikoj “lovi” i na visokoj političkoj funkciji. Dok se u SAD-u gotovo podrazumijeva da pretendent na mjesto u Senatu, Kongresu, a posebice je to izraženo kod njihovih političara s predsjedničkom ambicijom, “teži” barem nekoliko milijuna dolara, u Europi je to manje izraženo. Nema u Europi puno top-političara / državnika poput Silvija Berlusconija. Nema ih ni u Hrvatskoj.

Cijelu temu čitajte danas u Večernjem listu...

Večernji list sutra donosi i ove teme:

Jezikoslovni pogled na vukovarski problem

Reporteri Večernjeg lista u patroli s graničnom policijom

Gastarbajteri nekad i danas

Dossier: Najskuplji hoteli na hrvatskoj obali

Kako je Šibenik postao turistički hit

Foto: Vecernji.hr

Komentara 27

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:40 22.08.2015.

Narod je na infuziji ,a ovi gore svi redom pune džepove; bez imalo srama.

TH
than
21:50 22.08.2015.

Zaboli me vise za ovu drzavu. Dobijes od nje skolovanje, a nakon njega posla nema, samo dolaze racuni.... Najbolje da se svi prikljucimo tamo ovim Sirijcima i ostalima, bacimo dokumente i trazimo azil....

SA
sargu123
22:28 22.08.2015.

Bilo je rečeno jednom: "200 bogatih obitelji" ....Pa možemo samo pretpostaviti čija bi mogla biti najbogatija...... iako se na tom spisku sigurno neće pojaviti! Zemljo, otvori se i i progutaj ga (ih)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije