Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTIN: USPON I PAD

Tko su bili Putinovi mentori: Čovjek zbog kojeg je plakao umro sumnjivom smrću. Profesor i ultranacionalist bavi se misticizmom

02.04.2022.
u 19:50

Dugin je, pisalo se, autor Putinove inicijative za pripajanje Krima Rusiji. Smatrao je da je rat između Rusije i Ukrajine neizbježan i apelirao na Putina da počne intervenirati u Donbasu. Ruska renesansa može se zaustaviti samo u Kijevu – rekao je Dugin koji, prema nekim analitičarima, ideje često crpi i iz učenja njemačkog filozofa Martina Heideggera, a koji se pridružio Hitlerovoj nacionalsocijalističkoj stranci.

Komentara 1

Avatar Foton
Foton
03:02 03.04.2022.

Nijemci i njihov Fuhrer su si zamišljali da su ubermemschi, a Rusi sada da su nekakovi slavenski nadljudi. Isto Sr, anje novo pakovanje, hrle sličnom kraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?