Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko se treba najviše bojati Ivana Turudića: Slijedi li udar na Milanovića?

30.05.2024. u 15:17

Razočarat će se oni koji su se možda ponadali poštedi, kao i oni koji su se nadali da će brzo dobiti dokaze o tome kako je Plenković porobio pravnu državu. No, dakako, i dalje strepe oni koji se boje osvete, a imaju ruke do laktova u pekmezu. Ili oboritoj ribi, svejedno.

Komentara 28

NI
Nipos18
16:47 30.05.2024.

Da li je predstečajna nagodba zastarjela - ne znam... da li su bracini poslovi zastarjeli - ne znam .... da će imati materijala Ivan to sigurno znam.... Sretno Ivane

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
15:43 30.05.2024.

Ne vjerujem, a mnogi drugi isto ne, da su se i Milanović i lijeva oporba i lijevi mediji u Hrvatskoj zbog kontakata s Mamićem prije devet godina onako uzjogunili. Iza toga stoje mnoge druge stvari koje su u svoje vrijeme zataškane iako su proglašene nezakonitima. Sjećam se tako dobro pretvorbe jednih dnevnih novina. Možda im iz tih vremena rezultira strah koji je izazvao toliku otpor. Za isključiti to nije. Javnost do danas nije saznala za koga je radio Milanović za vrijeme dok nije bio u politici. Iako, ja sam uvjeren da to mnogi od onih koji se smatraju "savjest javnosti" jako dobro znaju.Da će gospodin Turudić u svojem radu biti nepristran ali da će i pogledati "fajlove" za koje Milanović mislio da ih on nikada ne smije vidjeti. Pred Hrvatskom su zanimljive pravne cetiri godine.

Avatar CUBE
CUBE
17:02 30.05.2024.

Užitak je gledat kako se "dinsta" 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije