Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko se boji vulve još? Uistinu nam je nužan građanski odgoj

22.02.2024. u 07:42

Iako najnoviji primjer hrvatskog udžbeničkog puritanstva daje mnogo materijala za šalu, ne treba zanemariti da je on dio problema institucionalnog odgoja naše djece u kojem se neravnopravnost sustavno normalizira

Komentara 10

DE
Delumbija
10:10 22.02.2024.

Ima li Milena nježnik ili stidnicu?

OP
Ocvali pupoljak
15:30 22.02.2024.

Ja nisam za građanski odgoj. Ja sam za zdravo seljački odgoj. To znači da se starije osobe pozdrave, prijatelji iz vrtića i škole uvažavaju, roditelji slušaju, izvršavaju obaveze u školi i kući, ne koristi alkohol i droga. Poštivaj i voli ljude oko sebe, budi pozitivan. Što je najbitnije, ne radi drugom ono što ne želiš da drugi radi tebi ili nekom tvom To je sva filozofija života da bio sretan u životu.

Avatar Dars
Dars
12:30 22.02.2024.

Pod tim građanskim odgojem se gura seksualizacija društva koja je ionako izašla izvan svih normalnih gabarita. Bolesni ljevičarski transhumanizam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije