Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa novo
Povratak na članak

Tko provodi Zakon o zaštiti životinja, a tko još uvijek misli da je iznad Zakona?

Odluke koje se donose nitko ne provodi. Komunalnih redara je premalo, ili im se ne da pa svoje obveze prebacuju na leđa volontera jer oni ne okreću glavu

Komentari 2

DO
domxerex
00:13 16.05.2018.

Kvaka je što se redari i policajci ne žele zamjerati svojim susjedima i rođacima. Osim toga slabo su plaćeni a u ozbiljnijim slučajevima nudi im se bolje mito nego "nagrada". Nemaju motivacije a osim toga kada oni nekoga i uhapse naši nazovi suci brže bolje puštaju na slobodu. Nije problem policija koja ne želi raditi jer ne vide smisao pored takvog pravosuđa. Problem je pravosuđe u koje više nitko ne vjeruje, pa ni oni sami jer dobro znaju kakvi su i koja je cijena njihovih "usluga"i. Ruba smrdi od glave ali se nažalost čisti od repa.

VL
Avatar arhaika
arhaika
23:19 15.05.2018.

ljudi su grozni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.