Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.06.2014. u 12:00

Sada se i Komadina busa u prsa da ni on godinu dana nije razgovarao s premijerom

Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, jedini je zasad javno objavio kandidaturu za predsjednika stranke na nekim budućim izborima. Kakav politički program nudi, još nije poznato, ali jasno je da podršku traži među protivnicima Zorana Milanovića. Kako bi narastao u njihovim očima, upustio se u aktualno licitiranje – tko duže nije razgovarao s premijerom? Linić, znamo, s Milanovićem nije razgovarao četiri mjeseca, Picula godinu dana, a sada se i Komadina busa u prsa da ni on godinu dana nije razgovarao s premijerom. Osim što mu je prije tri tjedna donio medicu u Banske dvore.

Pusić na team buildingu, a Josipović primao pčelare

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, predstavljao je Hrvatsku u Kijevu na inauguraciji ukrajinskog predsjednika Petra Porošenka. Slanje Mesića koji, kako zajedljivo piše Jutarnji, ne govori nijedan strani jezik, rezultat je neodgodivih obveza koje su u subotu imali predsjednik Ivo Josipović i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić. Josipović se doista naradio jer je primio, redom, pčelare iz Osječko-baranjske županije, učenike OŠ „Ivan Benković“ iz Dugog Sela, izaslanstvo Hrvatskog ragbijaškog saveza, žensku reprezentaciju u hokeju na ledu, učenike škole Janja Lipa pokraj Banove Jaruge i Udrugu medicinskih sestara zdravstvene njege u kući. Pusić je pak bila „samo“ na team buildingu u Dubrovniku.

Župnik nudi metar zemlje na Lastovu u najam za 10 lipa

Stipe Miloš, lastovski župnik, pokrenuo je vjerojatno jedinstvenu akciju iznajmljivanja crkvene zemlje. Župa sv. Kuzme i Damjana zainteresiranima nudi četvorni metar plodne zemlje po cijeni od – deset lipa. Uzmete li parcelu od tisuću kvadrata, to vam je godišnje sto kuna, tumači don Stipe koji raspolaže s čak milijun četvornih metara u crkvenom vlasništvu. Zemlja se ugovorom daje u najam na 29 godina, a jedini je uvjet, za mnoge nepremostiv – da živite na Lastovu.

Zašto je naš zdravstveni fond suvlasnik tvornice duhana

Siniša Varga, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, izjavio je Jutarnjem da bi „volio“ da HZZO nije dioničar tvornice duhana Agroduhan. A javnost bi voljela znati zašto se u dvije i pol godine nije riješio spornih udjela.

>> Komadina: Ako Milanović izbaci ministre, bio bi to revanšizam

Komentara 4

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:27 10.06.2014.

"Ured bivših predsjednika Mesića i Josipovića, izvolite.."

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:33 10.06.2014.

...kampanja za izlazak iz riznice se nastavlja...

SL
_Slavonac_
12:27 10.06.2014.

Zaboli me! Zar nam je to najvažnija briga?! Zemlja nam tone, upropašteni smo a crvene nesposobe rješavaju unutarstranačke probleme!! Dolje s njima, dokle trebamo trpjeti?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije