Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Tko je Zagorčev čovjek koji je dobio stan od 97 m2 u Zagrebu?

Zagorec
Antonio Bronić/PIXSELL
03.02.2011.
u 21:00

Večernji list je u posjedu potpune evidencije vojnih stanova. U MORH-ovu fondu su 39.542 stana koje je Ministarstvo obrane dobilo ili gradilo

Nastavljamo s razotkrivanjem kako su probrani ljudi u 90-ima dobivali vojne stanove.

U tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka naš reporter Marko Špoljar piše o tome tko je utjecajna osoba iz bliskog kruga bivšeg generala Vladimira Zagorca koja je dobila veliki stan od 97 četvornih metara u srcu Zagreba i kako se domogla stana po nevjerojatno povoljnim uvjetima.   

Komentara 40

KA
kajinx
23:48 03.02.2011.

Večernji, dajte nam listu UDBA-ša koji su dobili stanove u Zagrebu.

SI
simat
09:26 04.02.2011.

ZA vrijeme ovog rata iz Sl...su hrvati izbjegli u bliži grad ,tak i moja susjeda ,asuprug ostao u Sl.... u svojoj kući ,ona dobila stan u K.............. ,poslije oluje ,imaju i kuću i stan .Moje pitanje kak je gospođa dobila stan .ak je imala kuću ?

OB
-obrisani-
06:47 04.02.2011.

Vladimir Zagorec,nikada nije bio niti će biti General već je bio za vrijeme rata osobni vozač Antuna Tusa. Neka se ispita,,,tko je uzeo i koliko MITA,,,da provede,ovog smrada u ćinove Generala,,koji čak ni nezna kako Puška izgleda. Hebrang

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije