Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIP TURNIR U SKLOPU 26. KONZUM CROATIA OPENA

Tko je unatoč kiši jutros igrao tenis u Umagu

vip turnir
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
26.07.2015.
u 14:29

Najbolji su se na terenima pokazali Mate Matić, ugledni zagrebački odvjetnik te Ronald Korotaj, direktor Istraturista

Tradicionalni, šesnaesti VIP Peugeot Hrvatska teniski turnir parova,  okupio je i ove godine u sklopu 26. Konzum Croatia Opena 24 sudionika, strastvenih ljubitelja tenisa iz javnog zivota, gospodartstva i politike. U dva dana sučelili su snage na umaškim terenima, a ni kiša koja je sinoć umila Umag, te nastavila padati u pljuskovima i tijekom današnjeg jutra, nije ih omela da se okupe na terenima i odrade finale kako bi proglasili najboljeg. Pokrovitelj im je ove godine Peugeot Hrvatska, koji je i službeni prijevoznik turnira i oji je osigurao nagrade, dakako za prvu dvojicu pobjednika, odnosno za prvi par. Oni će idućih šest mjeseci imati na raspolaganju nove Peugeote 3008, a pobjednici su Mate Matić, ugledni zagrebački odvjetnik te Ronald Korotaj, direktor Istraturista.  Boris Vujčić, guverner HNB-a i Mislav Galić, potpredsjednik uprave Agrokora osvojili su drugo mjesto VIP Peugeot Hrvatska turnira, a treće mjesto pripalo je Borisu Galiću predsjedniku uprave Alianza te Mihovilu Švigiru glavnom uredniku magazina Playboy. Čertvrto mjesto osvojio je gospodarsko -politički dvojac Mate Štetić, predsjednik uprave PIK Vrbovec koji je dijelio polovicu terena sa ministrom Tihomirom Jakovinom. U galeriji slika fotoreportera agencije PIXSELL pogledajte kako je izgledao finalni dvoboj i proglašenje pobjednika. 

Komentara 1

KI
kiklop5
18:41 26.07.2015.

Sta ti Jakovina seljacino ona zadnja iz bukovlje glumiš,dok nisi postao ministar nisi znao sta je reket a sad tu glumiš zvijezdu.fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije