Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN MAFIJE
Povratak na članak

Tko je tko u aferi koja potresa Srbiju? Fatalna Vučićeva tajnica previše zna, ako progovori zatrest će državu

Srbijanski mediji su Hrkalović nazvali „čelična lady“ koja je kroz godine rada u MUP-u stvorila svoju mrežu ljudi i zapravo godinama bila ta koja je rukovodila MUP-om. O velikoj aferi kojoj se ne nazire kraj za Večernji list govore i stručnjaci iz Beograda.

Komentari 7

Avatar Mali Berica
Mali Berica
19:01 21.10.2021.

Srbija je krcata Zemunske mafije, Pink Pantera, Arkana, Legije, Giške, Šešelja, kapetana Dragana, Šarića, Joce Amsterdama, Golubovića, Velje Nevolje, Dijane Hrkalović, Olivere Ćirković i ostalih bandita, nije ni čudo da se tamo zadnjih 5 godina dogodilo čak 150 mafijaških ubojstava, da ne spominjem devedesete kada se događalo nevjerojatnih 300 mafijaških ubojstava svake godine. Vjerovali ili ne u Srbiji je zadnjih 30 godina ubijeno pedesetak političara, dvadesetak navijača je izrešetano kalašnjikovima, svakodnevno se fizički napada stotine novinara, žena, itd. Strava i užas, što dalje od njih, oni neće biti spremni za EU civilizaciju još najmanje 100 godina.

VL
PI
Pišmevrit
09:48 22.10.2021.

Sve je bilo ok , dok slucajno nisu utkrili najvecu plantazu marihuane na balkanu i povezali je s predsjednikovim bratom. Od tog trenutka krecu staljinisticki procesi u policiji

VL
BO
boris
21:31 22.10.2021.

kod nas još gore, ovo je sve odvraćanje pažnje

VL
VA
vadis1
20:48 21.10.2021.

Jako lipa zena!! To je sve sto mogu reci.

VL
DU
Deleted user
20:05 21.10.2021.

Jadna Srbija. HAHAHAHA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.