Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao brojna ratišta i zarobljeništvo

Tko je Tigar koji je u Kninu čitao govor u ime branitelja? Već sa 15 godina sanjao je slobodnu Hrvatsku

06.08.2023.
u 07:00

Mihael Pintarić postao je Tigar s 21 godinom. Danas se ponosi što je njegov sin hrvatski kadet, jer i njegov vojnički put počeo je uz oca i djeda

Komentara 9

DU
Deleted user
09:25 06.08.2023.

malosutra12 da ti netko pamet rasvjetli, prvo ne pljuj po ljudima tko si ti gdje je tvoje ime uklesano drugo nisu svi mogli u Rat netko je morao i proizvodit i radit i posluzivati a ti zgubidane vidis samo jedno,sram te bilo.Ni jedan Hrvat mislim na prave Hrvate nije izbjegao svako je imao svoju obavezu a ti Huskas vjerujem da si Milanovicev samo tako dalje treba svaku tvoju rijec popljuvati !!!

MA
malosutra12
08:58 06.08.2023.

Brojna djeca su nam obranila domovinu a brojni obveznici dezerteri sa 25 godina su se skrivali u podrumima i prodavali usisavače.

DU
Deleted user
09:19 06.08.2023.

Pinta je jedna od legendi Domovinskog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije