Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijesna optužnica
Povratak na članak

Tko je Stormy Daniels, porno zvijezda zbog koje bi Trump mogao završiti u zatvoru

Njezino pravo ime je Stephanie Clifford, no preferira ime s kojim je postala poznata u filmskoj industriji za odrasle. Rođena je u Baton Rougeu, Louisiani, a odgojila ju je majka nakon što su se roditelji razveli.

Komentari 5

LI
liliZG
16:29 24.03.2023.

da je platio direkt iz svog džepa ne bi bio sada u ovom problemu, već "posudio" lovu iz kampanje i otpisao si porez... ne igraj se sa poreznicima... to je pouka..

VL
FO
forfun
08:29 24.03.2023.

A svašta, kao da se automehaničar žali kad popravlja auto

VL
HO
homofobic
09:07 24.03.2023.

Horse Face je pokusala ucjenjivati Trumpa. On je platio ucjenu a Demokrati sada zele radi ucjene u zatvor njega a ne nju! To su promjene koje je uveo William Jefferson Clinton kada je silovao i seksualno napastovao a to postalo vrlinom!

VL
HO
homofobic
09:09 24.03.2023.

Sperma na "Plavoj Haljini" se nemoze negirati jer je dio povijesti ali neki to ipak pokusavaju cenzurirati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.