Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB MILANOVIĆA I VLADE

Tko je Robert Hranj: Prvi čovjek vojske pada kao žrtva opasnog političkog rata?

03.11.2021.
u 08:06

Milanović neće dati na Hranja, ali kako želi nastaviti pritiskati Plenkovića da smijeni Banožića, stvar će se za Hranja i dalje komplicirati. Hoće li admiral preživjeti sukob Milanovića i Vlade?

Komentara 58

LP
ljerka.p2911
08:30 03.11.2021.

Naravno da ovoga nema nigdje drugdje jer nitko ne izabire dokazano neodgovorne i nespodobne, iskompleksirane likove bolesnog ega za predsjednika vlastite domovine. Milanović danas, kao i za premijerskog mandata uostalom o općem dobru naroda i države brine kao o lanjskom snjegu! Njemu je jedina vodilja da ispadne najveća faca u kvartu. Neiživljeni kompleksaš na intelektualnoj i mentalnoj razini pubertetlije čini mega štetu ugledu i intetesima RH skupa sa svima koji umjesto da ga ujedinjeni opozovu žmire na ovu gadljivu farsu iz samo svojih sebičnih uskih osobnih i ditnih politilamtskih intetesa. I svima njima je kao i predsjedniku izvan kontrole opće dobro naroda i države, zadnja rupa na svirali! Jadno

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:13 03.11.2021.

Događa li se ovako nešto u ozbiljnim državama?

KO
Kopreinitz
08:39 03.11.2021.

Jedino rjesenje ovog "sukoba" je OPOZIV Milanovicu kreatoru nereda i kaosa u hrvatskoj politici. Ovakvo sramotno ponasanje , vrijedjanje i omalovazavanje rade samo nedodirljivi diktatori, a Milanovic nije NE dodirljiv, zato OPOZIV. Zakon Ustav i zakonska procedura se moraju postivati, Milanovicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?