Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volodimir Zelenski
Povratak na članak

Tko je prozapadni komičar koji želi pomiriti Ukrajince i Ruse

Već godinama Zelenski ima vrlo odmjeren i izbalansiran, pomirljiv stav prema Rusima i Rusiji, a najavio je i kako će zaustaviti sukobe na istoku zemlje

Komentari 7

MX
Mister X
21:29 24.04.2019.

Kad se ne zna ne izdaje istina onda se da pisti i špekulirati do iznemoglosti . Zelenski je s jedne strane istupao pozivajući se na patriotizam Ukrajine, donirao je početkom rata na istoku zemlje oko """milijun dolara ukrajinskim obrambenim snagamaama "" Sve je jasno ostaje lizač zapada. I naravno protivnik Rusije i to je jasno kao sunce… Jer za to se dobija samo jaka nagrada i poštovanje prijatelja koji će ga braniti . Naravno ne i obraniti zaista u pravom ratu.

VL
DU
Deleted user
23:29 24.04.2019.

Ako je prozapadni, onda ih ne može pomiriti. On treba gledati da bude dobar sa susjedima, a ne da gleda na EU. Bolje mu je prikloniti se Rusima, nego zapadu. Na zapadu će žene biti prostitke, a muški robovi.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:39 24.04.2019.

Po kojoj to rusofilskoj logici netko u Ukrajini moze biti dobar s Putinom? Kao da kazete da su Hrvati trebali biti dobri s Milosevicem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.