Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bavarska ministrica
Povratak na članak

Tko je najmoćnija Hrvatica u Njemačkoj, Michaela Kaniber rođena Brekalo? Bavarska je s njom postala avangarda

Bavarski je paradoks fenomen vrijedan izučavanja. Predrasude o konzervativnoj Bavarskoj u kojoj je njezina Kršćansko-socijalna unija (CSU), stranka čvrstih katoličkih temelja, sve od utemeljenja postojano na vlasti, a danas je u globalnim okvirima avangarda agrarne politike. Naravno, Michaela Kaniber nije začetnica ove strategije, radi se o desetljećima starom konceptu. No nakon četiri godine ministarskog iskustva sasvim se sigurno može reći da upravo Michaela Kaniber uvelike doprinosi uzdizanju tog osebujnog bavarskog ugleda i identiteta

Komentari 11

BE
bezvrijedanyugodinar
10:01 19.06.2022.

Michaela Kaniber najmočnija hrvatica, a tek sada pišete o njoj, glavno da pišete o onom Juratoviću

VL
Avatar Payback
Payback
10:49 19.06.2022.

Bravo Michaela! Imalo bi još takvih primjera.. ne samo stalno o jurativicu pisati

VL
KO
koraknaprijed
10:45 19.06.2022.

Još jedna Hrvatica/ Hrvat kojoj nitko nije nista ostavio ni dao,sve svojim radom I pameti stekla I stvorili.

VL
PH
Petarstijena-HR
12:03 19.06.2022.

Sve ispravno napisano.

VL
TE
Teig1
09:49 19.06.2022.

Ukrajina je primjer gdje velike financiske koorporacije postavljaju korumpirane političare u nadi slabljenja Rusa kao i tkz. demokratskih valova sa ispunjenjem velikoga cilja i to preuzimanje energetskih resursa Sibira. Taj kojekakav nacionalizam, nacizam mahanje zastava postoji samo na eurosongu ondnosnoo kod sportski zbivanja. Hoću reći, države ne postoje, nisu suverene, ne odlučuju parlamenti nego špekulacije malih broj dobro upućenih. Špekulacije za budući porast cijena prije ovoga programiranoga rata pokazuju cijene žitarica, energetske izvore i oružje, ko što se vidi i na dijonicama farmaindustrije prije ove namještene pandemije. Šta smo mi u Hrvatskoj sve proizvodili, a kakva je situacija danas? Samim ulazkom u EU dostupili smo preuzimanje našega tržišta od strane velikih internacijonalnih firmi, i samim tim ugušili svoje tvrtke, svoj napredak. Naša budućnost ne odlučuje se marljivosti Hrvata, već kakvo će vrijeme biti na obali,turistička sezona odnosno prodane mandarine. Šta sve kupujemo od Kine, a šta mi sada uopće Kinezima možemo prodati?? Mi smo ekonomski okupirana zemlja, bez suvereniteta, valute gdje će naši momci ginuti za interese svjetskih tajkuna.

VL
PO
Poskok
09:24 19.06.2022.

mnogi Hrvati kad odu vani steknu karieru i postanu poznati,zašto? politika,klientelizam, birokracija,zapošljavanje podobni.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.