Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIOGRAFIJA MURTERINA

Tko je načelnik koji je spržio općinski novac u bordelu: 'Vozio je u Ukrajinu, obnavljao Petrinju, a svi ga vole još od korone'

13.07.2022.
u 16:12

Impresivan je entuzijazam načelnika Murtera. Naši sugovornici za Tonija Turčinova imaju isključivo riječi hvale. Nepregledne su humanitarne akcije i projekti koje je realizirao za svoje građane. Na šibenskom području postao je poznat kada je lagodno porazio HDZ na posljednja dva izborna ciklusa, a nacionalno poznat postao je u vremenima najveće Covid krize kada je otok Murter odlukom Stožera završio u karanteni. Na otok i s otoka se nije moglo zbog policijskih ježeva na asfaltu, a svojim je ponašanjem tada pobrao simpatije cijele Dalmacije. Ipak, njegov bivši stranački šef, Krešo Beljak iz HSS-a, tvrdi da se s Turčinovom rastao na ružan način. "Istupio je iz HSS-a i optužio me da sam ljevičar koji ne poštuje kršćanske vrijednosti. Evo sada vidimo koje vrijednosti Turčinov ima usađene u sebi. Ovo je kazneno djelo za zatvor. Neka odmah podnese ostavku", kaže Beljak.

Komentara 28

PK
Posljednji Komšikanac
17:12 13.07.2022.

Sad imate dokaz da nije problem u HDZ-u, SDP-u itd. već u ljudima. Čovjek je nestranački pa ne razlikuje dobro od zla.

MA
MatkoH
17:01 13.07.2022.

Komedija! Ali tragično je da ispod radara prolaze stotine tisuća eura (na razini RH se svakako radi o milijunima) koje naši vrli političari i ostali podobnici svakodnevno troše na ručkove, bespotrebna putovanja i sl. (takozvane troškove reprezentacije i sl.) ali ih umjesto u bordelu potroše u Baltazaru, Okrugljaku itd. pa to nije senzacija i to nas ne zanima.

PR
prajdali100
17:11 13.07.2022.

Hvala Bogu ! Neka i Beljak kaže nešti pametno,ovog tipa treba odmah strpati u prdekanu.Što rade " institucije"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?