Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend
Povratak na članak

Tko je mladi pravnik koji je preuzeo Krapinske toplice? Spas za bolnice su ekonomisti?

U Hrvatskoj samo 16 posto bolnica ne vode medicinski obrazovani šefovi, nego ekonomisti i pravnici, poput D. Javorića Barića iz Krapinskih Toplica

Komentari 6

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
07:59 26.01.2023.

Ovo je kao da čitaš neku satiru, a ne članak jednog od najvećih dnevnih novina u državi. Nevjerojatno je da netko bez radnog iskustva može postati ravnatelj tako velike i tako važne ustanove. Tko god ga je postavio na to radno mjesto time samo dokazuje da ne shvaća niti ozbiljnost posla na kojem se sam nalazi i ozbiljnost donošenja tako važnih odluka. Toga valjda ima samo u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
12:54 27.01.2023.

Ako je ovo humoristični članak, treba to jasno naglasiti. S 28 godina lik ne zna ništa ni o čemu, a ako ima hrvatsku diplomu prava još i manje od toga. Jedini razlog ovih degeneričnih imenovanja je što marksisti misle daa je funkcija ravnatelja politička, a ne stručna, pa treba postaviti podoban kadar. Idiotizam na stoti potenciju. U biti bolnice su kompleksni tehnički sustavi, pa bi svaki ss tehničar bio bolji ravnatelj od medicinara, a 95% hrvatskih pravnika i ekonomista nije ni za što osim NKV poslova.

VL
DU
Deleted user
09:48 26.01.2023.

Ekonomiju u bolnici trebaju voditi ekonomisti koji su neovisni od stranaka a ne doktori stranački obojani.Jedino je problem,ako se u želji za većim profitom smanji trošak na račun pacijenata,a u tom smjeru se sve kreće.

VL
DA
dam63
22:45 25.01.2023.

Spas za bolnice je manje baba svakodnevno u čekaonicama, a bez posebnog razloga i liječnici koji rade radno vrijeme u bolnici, a ne da su tamo usputno.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
22:02 25.01.2023.

Znači ovaj junior je došao na mjesto ravnatelja kao stručan a ne podoban ! Logično ! U SDP-u nema uhljeba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.