Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASNI PRIZORI

Tko je kriv za ekocid kraj Brodosplita? U katastrofi s mazutom puno je sumnjivih detalja, tri imena glavna u priči

22.09.2022.
u 16:00

"Žalosno je da mi u drugom po veličini hrvatskom gradu i neupitnom turističkom biseru moramo gledati mazut u moru. Ljudima su brodice uništene. Na svakoj će biti više tisuća kuna troška.. Ribe i morskog života ovdje već nema odavno. Ako nema mazuta onda zrakom lebde azbestne čestice iz tvornice cementa ili otpad iz škvera zatrpava morsko dno. Uvijek je nešto...", kazuju nam stanovnici Vranjica.

Komentara 11

SU
Suomi
13:04 23.09.2022.

Gledao i slusao najbezobrazniji i najnekulturniji intervju Ddebeljaka. Zaista bezobrazan i nekulturan covjek koji svoju frustraciju propati Brodosplita iskaljuje u privitimnom nastapu .Sramotno

Avatar kenshi
kenshi
17:56 22.09.2022.

To je budućnost Hrvatskog turizma!

DQ
Dq
19:45 22.09.2022.

Škver, teški gubitaš koji je masno financiran iz proračuna, uništava turističe resurse koji pune proračun, da bi tog mastodonta financiralo. To može samo poremečena osoba dalje provoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?