Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kronologija
Povratak na članak

Tko je kapetan Dragan? Evo njegovog životnog puta

Rođen je u Beogradu; otac mu je poginuo dok je još bio dijete. S majkom i dvojicom braće odselio se u Australiju kao 13-godišnjak, a državljanstvo i novo ime Daniel Snedden dobio je sedam godina kasnije

Komentari 7

DU
Deleted user
13:40 09.07.2015.

nije on kapetan već krvnik i član genocidne skupine koja je spalila Balkan

VL
DI
Diosiario
14:35 09.07.2015.

On nije nikakav kapetan Dragan, odnosno on može iti kapetan samo svojim podređenima. Meni on nije nikakav kapetan. On je Dragan Vasiljković optuženik za ratne zločine.

VL
TR
tragurion1954
15:27 09.07.2015.

Ma koga briga za njega, to je posao za sud, a ne da to smeće bude vijest dana u Hr medijima. Zašto rađe ne komentirate Vučića i njegove nebulozne izjave o Srebrenici. No najbolja mu je ona uoči zločina u Srebrenici., o 100 muslimana za 1 srbina. Ne 100 amerikanaca koji ih bombardirahu. I taj čovjek vodi Srbiju? nije li on primjer ratnog huškača i zlocinca??? Prešutili ste i skandal s HE Zvornik u vrijeme remonta i još toliko toga. Znate li da su srbi u RH u tzv.krajini porušili katoličke crkve sve do jedne?! Ali ipak u medijima dajete prostor četnicima kojima je svaki srpski zločin iz 90.tih, 40.tih i prije toga opravdan. Zar ne viditr njihovu gebelsovsku propagandu o ponavljanju laži. jošje Slobo to počeo .

VL
IV
IvanZgrozeni
17:29 09.07.2015.

Cetnicki tisak pored optuzbi za torturu hrvatskih vojnika i policajaca pise: "Sumnja se i da je tokom jula 1991. u Glini, u dogovoru sa komandantom tenkovske jedinice JNA, izradio plan napada na policijsku stanicu u Glini te prigradsko naselje Jukinac,, sela Gornji i Donji Viduševac, a potom i njihovo zauzimanje. Tokom tog napada su, prema navodima tužilaštva, oštećeni i uništeni civilni objekti, stanovništvo naterano na beg, pljačkana njihova imovina, te ubijeni i ranjeni civili od kojih i jedan strani novinar." Pa to je opis dogadjaja tokom "Bljeska" i "Oluje".

VL
BA
bakulušić
18:05 09.07.2015.

Kapetan Dragan! Kako to lijepo i gordo zvuči. Hrvatskim medijima i novinarima.

VL
PA
partizancina
14:12 09.07.2015.

Ma ne moze biti bolje....eto popravit ce se statistika broja stanovnika Hrvatske (jos jedan novi stanovnik je dosao)...blago se nami ima nas sve vise i vise..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.