Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADARSKI FENOMEN
Povratak na članak

Tko je Ivo Žuvela, čovjek koji je u Zadru osvojio najviše glasova, a nije postao ni župan ni gradonačelnik

Umjesto za gradonačelnika Zadra, u kojem je dobio najviše glasova od svih kandidata, kandidirao se za župana. U Zadru je u drugom krugu dobio više od 14.000 glasova, čak 1000 glasova više od Dukića

Komentari 6

KE
Kemo
14:16 07.06.2021.

Šta je to što ginekologe tjera u politiku?

VL
VI
vidum
16:49 07.06.2021.

Jesi se uvjerio koliko je dozvoljeno pisati nešto što nije u interesu HDZ-a? Moj komentar je nestao praktično i prije nego je objavljen. Tvoj ostaje zauvijek, unatoč činjenici da u njemu nema ni riječi istine. I nisam ljevičar, nego desničar. Ali pošteni.

VL
Avatar horuk
horuk
14:50 07.06.2021.

Sve uvrede na racun HDZa su dozvoljene. Svu kritiku prema ljevici se pak mora spakovati u svilu inace se brise. Primjeti li mozda netko da takva iskljucivost i navijacka jednostranost drustvo vodi u propast. Kao sto je Skorin rat protiv HDZa doveo Milanovica na vlast, kao sto je podrzavanje nogometnih nasilnika dovelo do toga da oni poslije napadaju i ljevicare. Kao sto prozivanje samo domoljubne opcije za kriminal stvara u ljevici sigurnost da im nitko nece nista i onda imaju osjecaj da mogu otvoreno krasti ili se naprimjer vulgarno i ulicarski ponasati kao Milanovic sada.

VL
KO
konoplja
13:15 07.06.2021.

Ukinuti župane i županije, HDZ je naravno pisao izborna pravila i bavio se izbornim inženjeringom sve kako bi 10% ukupnog broja stanovništva odlučivalo o većini i zato nam je tako, jer pazite HDZ je pisao pravila igre! Nadalje kada bi se uveo zakon o obaveznom glasanju, HDZ ne bi više postojao i nikada više ne bi bio na vlasti, zato niti ne uvode obvezno glasanje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.