Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora Bakoyannis

Tko je Grkinja koja je razbjesnila Vučića? Borila se protiv terorista koji su joj ubili muža

01.04.2024.
u 21:20

Njezin otac Constantin Mitsotakis početkom 1990-ih postao je grčki premijer, a premijeri su bili i djedov brat te pradjed, dok je trenutni grčki premijer Kyriakos Mitsotakis njezin mlađi brat. Dakle njezina je familija Grčkoj dala četiri premijera unutar jednog stoljeća! Dora je bila grčka ministrica kulture, pa vanjskih poslova, gradonačelnica Atene, a kad se 2019. kandidirala za funkciju Glavne tajnice Vijeća Europe, pobijedila ju je Marija Pejčinović Burić

Komentara 10

SK
strogo kontrolirani vlakovi
01:59 02.04.2024.

Grčka je građanima Srbije ukinula vize godinama nakon što je to učinila Hrvatska.

Avatar mrbr
mrbr
08:15 02.04.2024.

Grrrkinjoo znaj, svemu je kraj, zbogom i više se neee vraćaj... -Marija Pejčinović Burić-

Avatar roker
roker
00:17 03.04.2024.

Od nje ćemo napraviti sveticu samo zato što je razljutila srbe? Njena obitelj Mitsotakis i obitelj Karamanlis se natječu tko će Grčku vise opljačkati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije