Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tko je Dubrovnik osudio na zimsku hibernaciju?

Ako po zimi čak i dubrovački turizam diše na škrge i jedva da postoji, kako će turizam biti spas za gradove koji imaju manje reklame, atrakcija i sadržaja

Komentari 5

Avatar nula
nula
13:00 06.02.2015.

Ne brini ti za Ragusu ....

VL
AF
afer
13:07 06.02.2015.

Osudio ga je onaj koji govori da je, citiram, ''izolacija prednost'' i oni drugi sa njim koji ne razmišljaju o Pelješkom mostu i autoputu.

VL
DU
Deleted user
21:51 07.02.2015.

Ovo su besmislice. Zna se kad je u Dubrovniku turistička sezona od 10.7 - 20.8. Van toga sve bi bilo preskupo da se u Dubrovniku dešava. Jeli HNK treba da dođe sa operom ili baletom, potroši više stotina tisuća €,, za stotinjak mještana. Van sezone, jedino Venecija ima što da ponudi zahvaljujući bogatim Amerikancima koji dolaze na desetke tisuća. Kulturna događanja su neisplativa za sve ostale turističke destinacije na Mediteranu, zna se logika kapitala i kapitalizma.

VL
DU
Deleted user
22:42 07.02.2015.

drk..slusaj..ajmo se nas dvoje..pokusati sloziti..da se slazemo..da nam je pristup..temi i gradu..razlicit..pa ka prvo..ja sam..za ..da se dubrovnik oslobodi..svih onih pustih..posjeta..i gazenja..njegova kamena i povijesti..od..turista..i njihovi pineza..u korist..ove..i svake druge ..domovine..zasto..e visis..imamo i imali smo uvik..neke..hebene..vlasti..koja..nista..pametna..ne bi znala..ponudit..nego..gazenja..i zivit od sunca ..e da je onjima i malo pameti..ili da ja vladam..samo jedan dan..okenila bi ti se pamet..a ovako..bidan Dubrovnik..a sad ajde lec i razmisljaj(mo)

VL
VI
Vito
14:12 06.02.2015.

Tko je Dubrovnik osudio na zimsku hibernaciju? __________ jugogeneral franjo tuđman poklonivši more ispred Neuma BiH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.